Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Πιστές στη φιλοσοφία τους

Οι εξελίξεις στη Β’ Ιταλίας με την αποβολή της Παλέρμο για οικονομικές ατασθαλίες και τον υποβιβασμό της στη Lega Pro άλλαξαν ξαφνικά τον χάρτη στα πλέι οφ.

Πλην της Περούτζια, που μπήκε στη μάχη της ανόδου από το… παράθυρο και αποκλείστηκε την Παρασκευή στη Βερόνα, μεγάλη κερδισμένη ήταν και η Μπενεβέντο. Το σύνολο από την Καμπανία τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ύστερα από το ντόμινο, βρέθηκε στην τρίτη και απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας (και όχι μόνο) μέχρι το τέλος των μπαράζ.

Το συγκρότημα του Κρίστιαν Μπούκι ταξιδεύει σήμερα το βράδυ στο Βένετο για να αντιμετωπίσει την Τσιταντέλα. Η τελευταία έρχεται από πρόκριση - έκπληξη την Παρασκευή, όταν έδειξε χαρακτήρα και νίκησε στη Λιγουρία τη Σπέτσια, που στη θεωρία είχε το προβάδισμα.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η πρώτη της σειράς. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Τσίρο Βιγκορίτο» το βράδυ του Σαββάτου. Το γεγονός ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, βοηθάει κατά κάποιο τρόπο στη διεξαγωγή ανοιχτών αναμετρήσεων στα περισσότερα ματς.

Η Μπενεβέντο φέτος έπαιξε καλή μπάλα και στηρίχτηκε στην επίθεσή της. Την τρίτη κορυφαία στην κατηγορία, πίσω από Μπρέσια και Λέτσε. Τις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες, που κέρδισαν απευθείας την άνοδό της στα σαλόνια της Α’ Ιταλίας.

Αλλά και η Τσιταντέλα, δεν πάει πίσω. Σε αυτό το στιλ κινείται. Εβδομη πιο παραγωγική επίθεση στην κανονική διάρκεια, έχει σκοράρει επτά γκολ στα τρία τελευταία ματς: 3-0 τη Βερόνα, 2-2 στο Παλέρμο, 2-1 στη Σπέτσια.

Παρότι το έπαθλο μιας πιθανής πρόκρισης είναι τεράστιο, θεωρούμε ότι η αγωνιστική φιλοσοφία τους (και ότι το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει) θα υπερισχύσει. Με αυτό το σκεπτικό, το over σε τιμές αουτσάιντερ στις στοιχηματικές εταιρίες αξίζει τα λεφτά του.

Υ.Γ. Στο βραδινό πρόγραμμα, η Ατλέτικο Μινέιρο είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι θα κάνει διπλό απόψε στη Χιλή, με πολλούς βασικούς εκτός για λόγους ξεκούρασης, σε μια δύσκολη έδρα (συνθετικός χλοοτάπητας) και απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ασος με κάλυψη (1 DNB). Υπάρχει και ρεβάνς…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu