Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Πίστη για ανατροπή σε Ιταλία και Γερμανία

Το πρώτο πράγμα που εξηγούσε στους Ιταλούς δημοσιογράφους ο Κάρλο Αντσελότι, όταν έγινε η πρώτη κλήρωση των νοκ άουτ, ήταν ότι φέτος το Γιουρόπα Λιγκ θα αποτελέσει προτεραιότητα για τη Νάπολι.

Από τη στιγμή που η Γιουβέντους δεν κοντράρεται στο πρωτάθλημα και επίσης η δεύτερη θέση είναι «κλειδωμένη» από κάθε πλευρά, ο έμπειρος τεχνικός είπε το λογικό, που πάντως τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβαινε, με τον Σάρι στην άκρη του πάγκου.

Η Νάπολι έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο την τελευταία πενταετία, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται σε μεγάλες επιτυχίες. Φέτος, πράγματι έδειξε καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια των νοκ άουτ φάσεων και απέκλεισε χωρίς ιδιαίτερο άγχος Ζυρίχη και Ζάλτσμπουργκ. Μια κακή βραδιά όμως, την περασμένη Πέμπτη στο Λονδίνο, μοιάζει αρκετή για να την αφήσει εκτός συνέχειας.

Οι Ιταλοί βέβαια δεν το παρατάνε. Και πολύ καλά κάνουν. Εντάξει, το 2-0 δίνει ένα καθαρό προβάδισμα στους Λονδρέζους, αλλά δεν θεωρείται μη αναστρέψιμο. Με κατάμεστο το «Σαν Πάολο» και απέναντι σε μια Αρσεναλ, που είναι γνωστό ότι εκτός έδρας πολλές φορές τα κάνει μαντάρα και αμυντικά δεν αποτελεί τέρας αξιοπιστίας, ο άσος έρχεται σε πρώτο πλάνο. Το 1.65 - 1.70 βέβαια δεν λέει πολλά σαν απόδοση και το ρισκάρουμε ένα κλικ παραπάνω παίζοντας το combo 1+Οver 1.5, που ανεβάζει την απόδοση στο 1.85.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ αναμφίβολα το ενδιαφέρον στρέφεται στους υπόλοιπους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ. Το Τσέλσι - Σλάβια Πράγας και το Βαλένθια - Βιγιαρεάλ δεν έχουν πολλά να μας δώσουν, από τη στιγμή που η πρόκριση στην επόμενη φάση μοιάζει να έχει «κλειδώσει». Στο live ίσως προκύψει κάτι περισσότερο ενδιαφέρον.

Αντίθετα, στη Γερμανία αναμένεται να πέσουν κορμιά. Η Αϊντραχτ ζει και αναπνέει για τη ρεβάνς του 4-2 και ελπίζει σε ανατροπή κόντρα στην Μπενφίκα. Δικαιωματικά, θα προσθέσουμε, αφού στο προ μιας εβδομάδας ματς της Πορτογαλίας στάθηκε στο ύψος της και σκόραρε δύο φορές, παρά το γεγονός ότι από νωρίς έπαιζε με δέκα παίκτες. Ο άσος κινείται σε αποδόσεις κοντά στο 1.85, ενώ αν το συνδυάσει κανείς με το over, ανεβαίνει στο 2.45.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu