Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα σε Ρωσία και Σουηδία

Το κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας 29 Ιουλίου δεν προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές μιας και είναι αρκετά μικρό, ωστόσο υπάρχει αγωνιστική δράση σε Σουηδία και Ρωσία.

Το πρώτο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα είναι η αναμέτρηση της Έλφσμποργκ με την Κάλμαρ για την πρώτη κατηγορία Σουηδίας. Η Έλφσμποργκ βρίσκεται σε καθοδική πορεία, μιας και μετρά επτά παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας σε αυτό το διάστημα τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ψάχνει αντίδραση μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Χάμαρμπι με 5-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Εντός έδρας πάντως παρουσιάζεται αρκετά σοβαρή μετρώντας 3-4-0 σε αυτά τα πρώτα επτά παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδό της. Στα τελευταία οκτώ για το πρωτάθλημα μετρά 5 Under.

Από την άλλη τώρα, η Κάλμαρ προέρχεται από σερί οκτώ παιχνιδιών στα οποία αγνοεί την νίκη, με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ μετρά μόλις δύο νίκες σε 16 αγώνες. Διαθέτει την χειρότερη επιθετική συγκομιδή του πρωταθλήματος με μόλις έντεκα γκολ, πράγμα που μαρτυρά το μεγάλο επιθετικό πρόβλημα που έχει. Στα τελευταία έξι εκτός έδρας μετρά 2 ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με 5/6 Under.

Η Έλφσμποργκ είναι αρκετά δυνατή στην έδρα της, ενώ παράλληλα ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ψυχολογική ανάταση που χρειάζεται. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Κάλμαρ μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.15.

Περνάμε στη δεύτερη αναμέτρηση που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον και το παιχνίδι μεταξύ της Ρουμπίν Καζάν και της Τέρεκ Γκρόζνι για την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ. Η Ρουμπίν Καζάν μετά τον εκτός έδρας βαθμό που απέσπασε απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έκανε την έκπληξη επικρατώντας της Ντιναμό Μόσχας εκτός έδρας με 1-0 με γκολ στη τελευταία φάση του αγώνα! Αρκετά οργανωμένη και σταθερή παρουσιάζεται σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια, σήμερα δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας επί της Κρασνοντάρ η Τέρεκ Γκρόζνι, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από την Ούφα με 3-0. Πάντως, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, με την Γκρόζνι να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε. Με επιθετική φιλοσοφία, δεν δείχνει διάθεση να παίξει κλειστά. Αμφίβολοι για την αποψινή αναμέτρηση δίνονται οι βασικοί Άνχελ και Γκλουσακόβ.

Θεωρούμε πως και οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα στο σημερινό αγώνα. Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 2.17.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu