Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκορ και θέαμα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Συνέχεια δράσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου απόψε ο Ολυμπιακός ξεκινά το ταξίδι του απέναντι στη περσινή φιναλίστ, Τότεναμ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι άλλο από την μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Τότεναμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:55). Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από ένα χρόνο απουσίας, χάρη στην εξαιρετική εικόνα που παρουσίασαν στα προκριματικά απέναντι σε Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων.

Σε εννιά επίσημα παιχνίδια της φέτος, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετρά οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 19-1! Μάλιστα, στα πέντε εντός έχει ισάριθμες νίκες με n/g. Αξιοσημείωτο είναι το στατιστικό που θέλει τους Πειραιώτες να σκοράρουν τα 15 από τα 19 συνολικά τους τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Στα θετικά νέα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Πορτογάλου στόπερ Σεμέδο, που αναμένεται να πάρει απόψε φανέλα βασικού.

Ο Ολυμπιακός παράλληλα, διατηρεί καλή παράδοση όταν υποδέχεται αγγλικές ομάδες, καθώς σε 14 παιχνίδια μετρά επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με την πιο πρόσφατη επικράτηση να είναι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο του 2014.
Η Τότεναμ από την άλλη, προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, στον Σαββατιάτικο εντός έδρα αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας (4-0). Μέχρι το 42’ είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος ενόψει της πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα για το αποψινό παιχνίδι, αφήνοντας εκτός τους βασικούς Ρόουζ και Οριέ. Η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ συμμετέχει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στους ομίλους, ωστόσο μετρά μόλις τρεις νίκες στα δώδεκα εκτός έδρας σε φάση των ομίλων (3-5-4).

Μία σπουδαία ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη πρεμιέρα των ομίλων. Με «όπλο» την κατάμεστη έδρα του θεωρούμε πως μπορεί να βρει ένα γκολ και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. Επιλογή μας λοιπόν το g/g σε απόδοση 1.70.

Το δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι η αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Αταλάντα για τον τρίτο όμιλο. Οι Κροάτες επιστρέφουν σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, αποκλείοντας κατά σειρά Σαμπουρτάλο, Φερεντσβάρος και Ρόζενμποργκ στα προκριματικά της διοργάνωσης. Πέρσι έφτασαν μέχρι τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της τα τελευταία 50 χρόνια! Παράλληλα τρέχει εντός έδρας αήττητο σερί 28 αγώνων (25-3-0) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τη Χάιντουκ έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.

Η Αταλάντα από την άλλη, απόψε θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη στην ονειρική περσινή της σεζόν στην οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του Καμπιονάτο. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ευφορία και ανυπομονησία για το «ταξίδι» αυτό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι. Δύο νίκες, και μάλιστα εκτός έδρας, μετρά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη Σέριε Α.

Θεωρούμε πως η πιο έμπειρη και «μπαρουτοκαπνισμένη» από τέτοια παιχνίδια Ντιναμό μπορεί να λυγίσει την γεμάτη ενθουσιασμό και ποιοτικότερη Αταλάντα. Άλλωστε, εντός έδρας είναι ισχυρή και αν θέλει να διεκδικήσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει να κερδίσει τον αποψινό αγώνα. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 3.50.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu