Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Συνέχεια με Τσάμπιονς Λιγκ

Συνέχεια δράσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα οι υπόλοιπες δέκα επαναληπτικές αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώνεται ο α’ προκριματικός γύρος του θεσμού.

Συνέχεια δράσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα οι υπόλοιπες δέκα επαναληπτικές αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώνεται ο α’ προκριματικός γύρος του θεσμού. Παράλληλα από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ ξεχωρίζει και ο μικρός τελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ανάμεσα στην Τυνησία και την Νιγηρία.

Το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά προέρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και την αναμέτρηση της Λουντογκόρετς με την Φερεντσβάρος (20:30). Στο πρώτο παιχνίδι στην Ουγγαρία, η Φερεντσβάρος επικράτησε με 2-1 παίρνοντας ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης. Έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της (επίσημα και φιλικά), μετρώντας πέντε σερί νίκες με 4/5 N/G.

Από την άλλη, οι Βούλγαροι δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν στο τέλος. Το Σάββατο επικράτησαν με 2-0 της Τσάρσκο Σέλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πέρσι αγωνίστηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ φέτος θέλει να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα «μονομαχία» το μεταξύ τους παιχνίδι, με την Λουντογκόρεντς να μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση λόγω της εμπειρίας που έχει από τέτοια παιχνίδια. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.73.

Η δεύτερη στοιχηματική μας επιλογή προέρχεται από την αναμέτρηση της Πιάστ Γκλίβιτσε με την Μπατε Μπορίσοφ στην Πολωνία (21:00). Το πρώτο παιχνίδι στην Λευκορωσία έληξε ισόπαλο 1-1, με τους Πολωνούς πάντως να ήταν εκείνοι που άξιζαν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση. Το περασμένο Σάββατο η Πιάστ ηττήθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Πολωνίας από την Λέχια Γκντάνσκ με 3-1, σε ένα παιχνίδι πάντως που αγωνίστηκε με 7 αλλαγές στην ενδεκάδα. Είναι ξεκάθαρο πως θέλει να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί στην Ευρώπη, ρίχνοντας όλο το βάρος της εκεί.

Από την καλύτερη εμφάνιση στη φετινή σεζόν προέρχεται η Μπάτε, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Τορπέντο με 4-1 για το πρωτάθλημα, δίνοντας έτσι και μια πειστική απάντηση για την κακή εικόνα που παρουσίασε στο ευρωπαϊκό της παιχνίδι . Ο προπονητής των Λευκορώσων πάντως, καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των υπερπολύτιμων Φιλιπένκο (στόπερ), Ντραγκούν (μέσος) και του Σαρόκα (φορ). Συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (5 νίκες, δύο ισοπαλίες), ενώ στα πέντε από αυτά επιβεβαιώθηκε το G/G.

Θεωρούμε δεδομένο πως η Μπάτε θα βγάλει αντίδραση και θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θα ψάξει σίγουρα το γκολ με το οποίο θα ξαναμπεί στο «κόλπο». Επιλογή μας λοιπόν το G/G σε απόδοση 2.05.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu