Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα τελευταία εισιτήρια

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής της Αιγύπτου, όπου διεξάγεται η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της ηπείρου εδώ και δέκα ημέρες!

Ενας… πανικός γίνεται σε 5ο και 6ο όμιλο, με όλες τις ομάδες να διατηρούν ελπίδες πρόκρισης, μέχρι και την ύστατη στιγμή! Πιο συγκεκριμένα, για τον 5ο παίζουν Ανγκόλα (2 β.) – Μάλι (4 β.) και Μαυριτανία (1 β.) – Τυνησία (2 β.) στις 22:00, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στις 19:00, Γουινέα Μπισσάου (1 β.) – Γκάνα (2 β.) και Μπενίν (2 β.)– Καμερούν (4 β.) θα τεθούν αντιμέτωπες για το 6ο γκρουπ.

Το πρώτο παιχνίδι που κεντρίζει το στοιχηματικό ενδιαφέρον μας, είναι αυτό ανάμεσα σε Ανγκόλα και Μάλι. Αμφότερες απέτυχαν να πανηγυρίσουν τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι τους και έτσι αναγκάζονται να παίξουν την πρόκριση στην τελευταία «ζαριά». Δυσκολότερο το έργο για την ομάδα της Ανγκόλας, η οποία ήταν κατώτερη του αναμενομένου, απείλησε ελάχιστα και τελικά έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία. Ωστόσο, κατάφερε να συνεχίσει ένα σερί 5 συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς ήττα, μετρώντας παράλληλα μόλις μία στα τελευταία 10!

Από την άλλη, το εντυπωσιακό Μάλι, το οποίο μετά από δύο αγωνιστικές έχει μαζέψει 4 βαθμούς, έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή του ομίλου και μοιάζει απίθανο να χάσει την πρόκριση (να θυμίσουμε πως εκτός από τους δύο πρώτους κάθε ομίλου, περνάνε και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι). G/G και τα 5 τελευταία παιχνίδια του Μάλι, ενώ g/g είχε έρθει και το πρώτο παιχνίδι της Ανγκόλας στη διοργάνωση, κόντρα στην Τυνησία (1-1). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε παρόμοιο επίπεδο, όλα τα σημεία είναι πιθανά, το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, για αυτό και εμείς θα επιλέξουμε το γενναιόδωρο g/g.

Από τον 5ο όμιλο είναι και το δεύτερο παιχνίδι που επιλέξαμε να ποντάρουμε. Η Τυνησία, η οποία δεν έχει καταφέρει να γευτεί ακόμα τη γεύση της νίκης στη διοργάνωση (έχει δύο ισοπαλίες 1-1 κόντρα σε Μάλι και Ανγκόλα), παίζει με την ουραγό του ομίλου Μαυριτανία, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της χαρίσει την πρόκριση στη φάση των «16».

Οι Τυνήσιοι δεν έχουν σταθεί στο ύψος των προσδοκιών ως τώρα και έτσι αναγκάζονται να παλέψουν για την πρόκριση στο… 90’. Το θετικό για εκείνους είναι πως στο καθοριστικότερο παιχνίδι θα βρουν απέναντί τους τη Μαυριτανία, η οποία παρά το γεγονός πως κατάφερε να πάρει έναν βαθμό κόντρα στην Ανγκόλα, είναι σαφώς ασθενέστερη ποιοτικά, ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία της (την 1η αγωνιστική ηττήθηκε 4-1 από το Μάλι). Αήττητη στα τελευταία της 5 παιχνίδια η Τυνησία, έχει δεχθεί γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία της η Μαυριτανία. Επιλογή μας η νίκη της Τυνησίας, αλλά αφού το διπλό το βρίσκουμε στο πολύ χαμηλό 1.53, μπορούμε να το συνδυάσουμε με nο gοal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu