Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Θέαμα στο Λος Αντζελες!

Το σημερινό κουπόνι δεν έχει αρκετές επιλογές, ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια τόσο για το MLS όσο και για τα προκριματικά του Europa League.

Η πρώτη στοιχηματική επιλογή που θα μας απασχολήσει προέρχεται από το MLS και την αναμέτρηση των Λος Αντζελες Γκάλαξι με το Τορόντο. Οι «γκαλάκτικος» έρχονται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι της Καλιφόρνια, καθώς έχασαν 3-0 από το Σαν Χοσέ. Ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, παρά τις απουσίες που έχει, περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του, θέλοντας παράλληλα να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από ορισμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι πως στα 7/9 εντός έδρας παιχνίδια τους επιβεβαιώθηκε το 2-3 γκολ.

Με πικρή γεύση έφυγε από την Ουάσινγκτον το Τορόντο, καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τους πρωτευουσιάνους στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και αρκέστηκε τελικώς στον έναν βαθμό. Οι Καναδοί βρίσκονται στο μέσο της Ανατολικής Περιφέρειας με 23 βαθμούς. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι το γεγονός πως έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και την τρίτη χειρότερη άμυνα  (30-31), δείγμα της ασταθούς εικόνας τους. Με Over ολοκληρώθηκαν οι 13/18 αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα!

Μετά και τη βαριά ήττα από το Σαν Χοσέ αναμένουμε την αντίδραση από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι, καθώς παρουσιάζουν καλύτερο και πιο σταθερό πρόσωπο από ό,τι το Τορόντο μέχρι στιγμής. Επιλογή μας λοιπόν είναι ο άσος σε απόδοση 1.87, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με το G/G που το βρίσκουμε στο υψηλό 3.15.

Κλειστά στο Ντάλας

Συνεχίζουμε… αμερικάνικα και περνάμε στην αναμέτρηση του Ντάλας με την Ουάσινγκτον. Οι Τεξανοί προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από το Πόρτλαντ με 1-0, με την είδηση πάντως να είναι πως δεν βρήκαν δίχτυα έπειτα από έναν μήνα! Εντός έδρας έχουν 9/10 παιχνίδια που πετυχαίνουν γκολ, ενώ στα έξι από αυτά σημείωσαν από δύο και πάνω. Επειτα από 19 αγωνιστικές βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 26 βαθμούς.

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της η Ουάσινγκτον κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Τορόντο στις καθυστερήσεις με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ (92’). Μπορεί να παρέμεινε για πέμπτη σερί αγωνιστική αήττητη, όμως σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις ισοπαλίες. Στη δεύτερη θέση της Ανατολής με 31 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Φιλαδέλφια Γιούνιον.

Αναμένουμε ένα αρκετά κλειστό παιχνίδι, με τους πρωτευουσιάνους άλλωστε στα εκτός έδρας ματς να παίζουν πιο συντηρητικά. Εχει αξία να ρισκάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu