Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Το πρώτο βήμα για τα «αστέρια» ο Ολυμπιακός

Ώρα… Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Τσεχία με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν.

Από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ (23/7) ξεχωρίζουν τα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να είναι ο πρώτος χρονικά εκπρόσωπος της χώρας μας που ρίχνεται στην «μάχη» με στόχο την πρόκριση.

Ώρα… Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Τσεχία με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν (20:00) και στην Ντούσαν Αρίνα με στόχο να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν μετά από έναν χρόνο απουσίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας δείξει με τις κινήσεις τους στην μεταγραφική αγορά πως στοχεύουν μακριά.

Ο Πέδρο Μάρτινς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος την περασμένη Τρίτη, καθώς είδε την ομάδα του στο τελευταίο φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» να αποδίδει κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ταξίδεψαν οι Πειραιώτες στο Πλζεν, με τον Τυνήσιο στόπερ Μεριά να παίρνει την θέση του Σιαμπάνη. Στα πέντε τελευταία φιλικά που έδωσε, μετρά 2 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του μόλις στα δύο εξ αυτών.

Η Πλζεν από την άλλη βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους «ερυθρόλευκους», καθώς το πρωτάθλημα Τσεχίας έχει αρχίσει εδώ και δέκα μέρες. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά δύο νίκες επί της Σίγμα και Λίμπερετς, με την ομάδα του Πάβελ Βρμπα να δέχεται γκολ κα στα δύο παιχνίδια. Αξιοσημείωτο είναι πως παραμένει αήττητη εντός έδρας για 13 σερί παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ παράλληλα μετρά πέντε G/G στα επτά πιο πρόσφατα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, με το οποίο θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στο Φάληρο. Θεωρούμε πως θα είναι μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση στην οποία θα σημειωθούν γκολ και από τις δύο ομάδες. Επιλογή μας λοιπόν το G/G σε απόδοση 1.97.

Για αναλύσεις και προγνωστικά όλων των αγώνων!

Η δεύτερη στοιχηματική μας επιλογή προέρχεται από το Γιουρόπα Λιγκ και την αναμέτρηση της Σκεντίγια με την Ντουντελάνζ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του θεσμού. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου γνώρισαν τον αποκλεισμό από Κάλιου και Βαλέτα αντίστοιχα. Οι Βόρειο Μακεδόνες στα τελευταία έξι εντός έδρας ευρωπαϊκά τους παιχνίδια μετρούν δύο νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ έχουν και 4/6 Under. Από την άλλη η Ντουντελάνζ η οποία μετρά 3/4 πιο πρόσφατες προκρίσεις στον θεσμό, προέρχεται από 4/5 G/G, ενώ παράλληλα σε τέσσερα εξ αυτών έχει επιβεβαιωθεί το Over 3.5

Η Ντουντελάνζ με «προίκα» την περσινή της πορεία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και με την εμπειρία που έχει αποκομίσει έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ωστόσο η Σκεντίγια είναι μια καλή ομάδα και θεωρούμε πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 193.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu