Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: «Τσεκάρουν» εισιτήρια Άρης και Ατρόμητος

Ωρα…πρόκρισης για Άρη και Ατρόμητο, με τις δύο ελληνικές ομάδες να ρίχνονται απόψε στη «μάχη» με φόντο ένα εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 41 αναμετρήσεις για τον θεσμό.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσού στις 20:00, είναι το πρώτο παιχνίδι που κέντρισε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον. Στον πρώτο αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με τη τύχη… να τους γυρνά την πλάτη, καθώς η μπάλα σταμάτησε δύο φορές στα δοκάρια της ΑΕΛ.

Ο Άρης ταξιδεύει στην Κύπρο με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Θα ψάξει από νωρίς το εκτός έδρας γκολ, το οποίο θα τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αναμένεται να παραταχθεί με τους πολύτιμους Λάρσον και Σάσα στη βασική ενδεκάδα. Στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια για τον θεσμό, μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ στα 4 εξ αυτών επιβεβαιώθηκε το G/G.

Από την άλλη τώρα η ΑΕΛ κατάφερε και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη παίζοντας αρκετά κλειστά με ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς. Και στην αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να παίξει με τον ίδιο τρόπο, θέλοντας να «χτυπήσει» στην κόντρα επίθεση. Αρνητικό για την κυπριακή ομάδα, το γεγονός πως παίζει στο «Λάρνακα Αρένα» και όχι στην φυσική της έδρα, το «Τσίρειο». Πάντως το εντός έδρας γκολ το έχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού και στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ήττες.

Ο Άρης έδειξε καλύτερη εικόνα στο πρώτο παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να αφήνει μια πικρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ΑΕΛ είναι υπολογίσιμη δύναμη αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να… τρομάξει έναν σοβαρό και πειθαρχημένο Άρη. Επιλογή μας λοιπόν το διπλό σε απόδοση 2.30.

Περνάμε τώρα στη δεύτερη επιλογή μας και στον έτερο εκπρόσωπο της χώρας μας, τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισαν ένα μεγάλο διπλό στη Σλοβακία επί της Ντουνάισκα με 2-1, το οποίο τους φέρνει μια… ανάσα από την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το αξιοσημείωτο για τον Ατρόμητο πάντως είναι πως, ενώ τα πάει εξαιρετικά στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια με ρεκόρ 4-0-4, εντός μετρά μόλις μία νίκη στα επτά ματς που έχει δώσει σε επίπεδο προκριματικών Γιουρόπα (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες). Άλλωστε, οι μνήμες από τον περσινό αποκλεισμό από τη Ντιναμό Μπρεστ στη τελευταία φάση του αγώνα στο Περιστέρι είναι ακόμα νωπές, με τον Ατρόμητο να μην θέλει φέτος να μπλέξει σε περιπέτειες. 3/4 G/G στα τελευταία για την ίδια διοργάνωση.

Τα αμυντικά της προβλήματα φαίνεται πως πρόδωσαν την Ντουνάισκα στο πρώτο παιχνίδι. Επιθετικά είναι αρκετά καλή, ωστόσο στο ανασταλτικό κομμάτι έχει θέματα. Οι Σλοβάκοι καλούνται να κυνηγήσουν ένα «θαύμα» αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο. Στα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει σε επίπεδο Γιουρόπα μετρούν επτά G/G, ενώ στα εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 1-1-1.

Ο Ατρόμητος με «προίκα» το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, καλείται να «κλειδώσει» την υπόθεση πρόκριση στο γήπεδό του. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία στη Σλοβακία και δείχνει ικανός να ζευγαρώσει τις νίκες του. Επιλογή μας λοιπόν ο άσος σε απόδοση 2.10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu