Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό

Επιστροφή στη δράση για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Πλζεν.

Επιστροφή στη δράση απόψε για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το 0-0 στην Τσεχία πριν μία εβδομάδα έχει αφήσει τα πάντα «ανοιχτά» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, με τους φίλους των ερυθρολεύκων να αναμένεται να γεμίσουν κάθε γωνιά του φαληρικού γηπέδου. Επιπλέον, έξι ακόμα εισιτήρια θα δοθούν σήμερα, ενώ προγραμματισμένα παιχνίδια υπάρχουν και για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, είναι αυτό του Ολυμπιακού με την Πλζεν, με ώρα έναρξης τις 21:30. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία, μία εβδομάδα πριν, με τους Πειραιώτες να καλούνται να πάρουν τη νίκη αν θέλουν να πανηγυρίσουν και την πρόκριση, χωρίς να μπλέξουν σε παράταση και πέναλτι. Οποιοδήποτε ισόπαλο αποτέλεσμα, πλην του 0-0, βολεύει τους φιλοξενούμενους. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος λογικά θα αντικατασταθεί από τον Μεριά, απόντος και του ανέτοιμου Σισέ. Όσο για την Πλζεν, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολύτιμου μεσοεπιθετικού Τσέρμακ και του αρχηγού της, Χούμπνικ. Οι Τσέχοι κέρδισαν με αρκετή δυσκολία την Κάρβινα το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημά τους (3-2), εκεί όπου έχουν πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με το G/G να επιβεβαιώνεται και στα τρία. Ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε στο «Καραϊσκάκης» σε επίπεδο προκριματικών. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάρουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους, σε ένα παιχνίδι που εκτιμούμε πως θα δούμε πάνω από ένα γκολ. Προτείνουμε τον άσο σε combo με Over 1.5, σε απόδοση 2.15 κατά μέσο όρο. Συγκρίνετε και βρείτε τις υψηλότερες αποδόσεις για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, στην σύγκριση αποδόσεων στοιχηματικών!

Η δεύτερη αναμέτρηση που ξεχωρίσαμε, είναι αυτή ανάμεσα σε Βασιλεία και Αϊντχόφεν, η οποία θα ξεκινήσει στις 20:00. Στο «τρελό» πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία, η PSV επικράτησε με 3-2, σκοράροντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή (είχε προηγηθεί και στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ). Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα πρόκρισης, ωστόσο τα δύο εκτός έδρας γκολ των Ελβετών τους δίνουν πολλές ελπίδες. Στον Σαββατιάτικο αγώνα η Βασιλεία ηττήθηκε από τη Σεν Γκάλεν με 2-1 μέσα στην έδρα της, ενώ από ήττα έρχονται και οι δευτεραθλητές Ολλανδίας, χάνοντας στο παιχνίδι για το Super Cup με 2-0 από τον Άγιαξ. Οι Ελβετοί μετρούν 17 (!) συνεχόμενα over σε όλες τις διοργανώσεις, με την Αϊντχόφεν να έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, στα 8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στο Champions League. Εκτιμούμε πως θα δούμε και σήμερα ανοιχτό παιχνίδι, συνεπώς προτείνουμε το G/G σε συνδυασμό με Over 2.5, σε απόδοση 1.67.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu