Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς άγχος και πίεση στο Ερεβάν η Ελλάδα

Απόψε διεξάγεται η δεύτερη…πράξη της ένατης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020, με την ανανεωμένη Εθνική μας να ταξιδεύει στην Αρμενία με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Απόψε η εθνική μας ομάδα φιλοξενείται στο Ερεβάν από την Αρμενία (19:00) για την ένατη αγωνιστική του δέκατου ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άφησε υποσχέσεις με την εικόνα που παρουσίασε στα «παράθυρα» του Οκτωβρίου, καθώς τόσο στην ήττα από την Ιταλία (2-0), όσο και στη δίκαιη επικράτηση επί της Βοσνίας (2-1), έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Η νίκη αυτή μάλιστα είναι η πρώτη με τον Τζον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί επτά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Οι ανανέωση που κάνει στο ρόστερ ο Ολλανδός τεχνικός σε πρόσωπα, φαίνεται πως αρχίζει και αποφέρει «καρπούς», μιας και η ομάδα παίζει με μεγαλύτερο πάθος και ένταση από ότι πριν. Τρία Under και ισάριθμα n/g μετρά η εθνική μας στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του ομίλου.

Τα δύο εκτός έδρας ανεπιτυχή αποτελέσματα του περασμένου Οκτωβρίου φαίνεται πως στέρησαν τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης είχε η Αρμενία. Δεν είναι τόσο η ισοπαλία με το Λιχτενστάιν (1-1), όσο η βαριά ήττα με 3-0 από τη δεύτερη Φινλανδία, αποτέλεσμα που άνοιξε τη διαφορά μεταξύ των δύο χωρών στους πέντε βαθμούς. Η αποτυχία αυτή φαίνεται πως έφερε εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας, καθώς ο προπονητής της ομάδας ανέλαβε την ευθύνη και στη συνέχεια αποχώρησε. Με πεσμένη ψυχολογία αλλά και αρκετές απουσίες, σημαντικότερη όλων αυτή του Μικιταριάν. Με Over έληξαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Αρμενίας για τον όμιλο.

Το κλίμα στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο, βγάζοντας έναν ενθουσιασμό. Με δεδομένο πως στο αποψινό παιχνίδι δεν έχει καμία από τις δύο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναμένουμε ένα ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες ματς. Επιλογή μας λοιπόν το g/g σε απόδοση κοντά στο 1.80.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από τα αποψινά προκριματικά του Euro, είναι η πολύ σημαντική αναμέτρηση του έκτου ομίλου ανάμεσα σε Ρουμανία (14 β.) και Σουηδία (15β) στο Βουκουρέστι (21:45). Τα πράγματα λίγο πολύ είναι ξεκάθαρα για τους γηπεδούχους, καθώς με ήττα χάνουν οριστικά τη δεύτερη θέση, ενώ και η ισοπαλία φαίνεται πως δεν τους βολεύει. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ισπανία με τους Σουηδούς να φιλοξενούν τα Νησιά Φερόε.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το σημερινό παιχνίδι είναι ένας «πρόωρος τελικός» για τη Ρουμανία, με τους Σκανδιναβούς να παίζουν για δύο αποτελέσματα. Μόλις μία ήττα (από την Ισπανία) έχει στα δέκα πιο πρόσφατα εντός έδρας η Ρουμανία σε επίπεδο ευρωπαϊκών προκριματικών, μετρώντας παράλληλα τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες, μόλις μια ήττα μετρά και η Σουηδία στα δώδεκα τελευταία (7-4-1).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, αναμένουμε τους γηπεδούχους να παίξουν αρκετά επιθετικά, με τους Σουηδούς ωστόσο να κοιτούν πρωτίστως τα «μετόπισθεν». Έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Βουκουρέστι, για αυτό το λόγο επιλέγουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu