Betmasters

Στοιχήματα σε μεταγραφές: Μπέιλ, Ντιμπάλα, Λεβαντόφσκι

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος των μετεγγραφών και τώρα που τελειώνει το Μουντιάλ, θ αρχίσουμε να ασχολούμαστε όλο και περισσότερο.

Πρόσφατα βγήκαν κάποια πολύ ωραία ειδικά στοιχήματα για τις μετεγγραφές των Γκάρεθ Μπέιλ, Πάολο Ντιμπάλα και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Μπέιλ, δεν έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι, εξιλεώθηκε όμως με τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, καθώς στον τελικό του Champions League πέτυχε δύο τέρματα, με τα οποία ήταν σαφώς man of the match. Φαβορί είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Ρεάλ. Αν όμως φύγει, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ είναι οι επικρατέστερες διεκδικήτριες.

Ο Ντιμπάλα, παρότι δεν χρησιμοποιήθηκε στο Μουντιάλ από τον Σαμπάολι, ήταν εκπληκτικός στην περσινή σεζόν με τη Γιουβέντους. Λογικά θα παραμείνει στο Τορίνο, όμως αν είναι να φύγει, οι Ρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί είναι τα φαβορί για να τον αποκτήσουν.

Τέλος, ο Λεβαντόφσκι έκανε μία ακόμη από τις γνωστές καλές χρονιές του στη Μπάγερν. Όμως, δύσκολα θα παραμείνει στο Μόναχο και φέτος, με τη Ρεάλ να είναι το ακλόνητο φαβορί για να τον αποκτήσει. Βεβαίως, Τσέλσι, Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους είναι στο κόλπο επίσης.

Δες τις αποδόσεις για τις μεταγραφές των Μπέιλ, Ντιμπάλα και Λέβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x