Επικαιρότητα

Στον εισαγγελέα το αρχηγικό μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στην τουρκική πρεσβεία

Οι αναρχικοί πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β', μόλις λίγα μέτρα απότο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έσπασαν και παράθυρα.

Στον Εισαγγελέα στην πρώην σχολή Ευελπίδων βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το μέλος της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» που ευθύνεται για το συμβάν κατά της πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα την Τρίτη 26 Ιούλιου.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης περίπου δέκα άτομα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν φέιγ βολάν στην τουρκική πρεσβεία με την υπογραφή της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους λαούς της Τουρκίας. Επίσης, οι αναρχικοί πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Β', μόλις λίγα μέτρα απότο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έσπασαν και παράθυρα.



Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα μέλη του «Ρουβίκωνα» βρέθηκαν μόλις δυο βήματα από το γραφείο του πρωθυπουργού και το Προεδρικό Μέγαρο, μετά την «ακτιβιστική» τους ενέργεια, τρέχοντας, διέφυγαν ανενόχλητοι προς το Παγκράτι. Κι αυτό σε μία περιοχή που θεωρείται από τις καλύτερα φρουρούμενες στην Αθήνα...





Βίντεο από την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην τουρκική πρεσβεία



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x