Βόλεϊ

Στον Πανναξιακό η Ξαγοραράκη

Την 24χρονη κεντρική Βαρβάρα Ξαγοραράκη απέκτησε ο Πανναξιακός. Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα της Νάξου στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ του καλοκαιριού, αποκτώντας την 24χρονη κεντρική Βαρβάρα Ξαγοραράκη, η οποία αγωνιζόταν στον ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η αθλήτρια δήλωσε ικανοποιημένη με τη νέα της ομάδα και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον προπονητή του συλλόγου, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη πρόκληση για εκείνη να αγωνίζεται σε ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ.

Η ανακοίνωση


«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας και το νησί μας την αθλήτρια Βαρβάρα Ξαγοραράκη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 24χρονη Ελληνίδα κεντρική, ύψους 1.81 αγωνιζόταν τα τελευταία 2 χρόνια στην Α1 Γυναικών, με τη φανέλα του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου.

Καλωσορίζουμε την αξιόλογη αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα βοηθήσει τον Πανναξιακό να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Challenge Cup
».

Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x