Τένις

Στους «16» με… δόσεις ο Τσιτσιπάς!

Σε ένα ματς που αρχικά είχε οριστεί να ξεκινήσει… προχθές, αλλά λόγω αναβολών και διακοπών ολοκληρώθηκε σήμερα (Πέμπτη, 20/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ!

Του πήρε δυο μέρες (ελέω καιρού) αλλά τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Η αναμέτρηση του Έλληνα τενίστα με τον Κάιλ Έντμουντ πέρασε από χίλια… κύματα, καθώς αρχικά αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης και στη συνέχεια διεκόπη για τον ίδιο λόγο, αλλά αυτό τελικά δεν επηρέασε το νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το παιχνίδι, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του τουρνουά ATP 500 του Λονδίνου, συνεχίστηκε σήμερα, με τον Τσιτσιπά να έχει ήδη κατακτήσει το πρώτο σετ (6-3) από το 3-3 του δεύτερου σετ. Ο Έντμουντ ήταν πιο ανταγωνιστικός, αλλά δεν κατόρθωσε τίποτα καλύτερο από το να το χάσει και αυτό με 7-5 και να αποχαιρετήσει την διοργάνωση.

Αντίθετα ο Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί, νούμερο 65 στον κόσμο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των διοργανωτών, το ματς αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα (Πέμπτη, 20/6), με το πρώτο σερβίς να έχει οριστεί στις 18:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x