Γαλλία

«Στροφή» στο μπέιζμπολ… για Φαλκάο (video)

Αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο, ο Ρανταμέλ Φαλκάο το «γύρισε» στο μπέιζμπολ, δείχνοντας πως έχει κι εκεί ταλέντο. Βεβαίως παραλίγο να προκαλέσει ένα ατυχηματάκι αλλά… την γλίτωσε.

Έχοντας μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω σοβαρού τραυματισμού, εκεί όπου η Κολομβία εντυπωσίασε, ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα έπρεπε να ήταν ψυχολογικά... ράκος, ωστόσο φαίνεται πως ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Φυσικά μπορεί να μην βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον 28χρονο επιθετικό να δοκιμάσει την τύχη του στο άθλημα του μπέιζμπολ.

Συγκεκριμένα, ο άσος της Μονακό ανέλαβε τον ρόλο του μπάτερ (ροπαλοφόρος), βάζοντας έναν άνθρωπο του συλλόγου να κάνει τον πίτσερ (ρίπτης), αποδεικνύοντας σε όλους πως στην τελική μπορεί να κάνει καριέρα τύπου… Μάικλ Τζόρνταν.

Πρώτη μπαλιά… ψηλά, δεύτερη… χαμηλά, η τρίτη όμως ήταν η «φαρμακερή», καθώς ο Φαλκαό παραλίγο να χτυπήσει κατακέφαλα τον κακόμοιρο άντρα που για καλή του τύχη είχε καλά αντανακλαστικά και την απέφυγε τελευταία στιγμή!



Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x