Χάντμπολ

Συντριβή για Εθνική χάντμπολ

Μία κακή Εθνική χάντμπολ έχασε άνετα στην Ισλανδία 21-35 από το τοπικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2020.

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών έχασε με άνεση 21-35 από την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τσιλιμπάρη να σταματάει έξι σουτ των αντιπάλων.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, οι Ισλανδοί ανέβασαν την απόδοσή τους και σημείωσαν κάποια εύκολα γκολ στην κόντρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να πάρουν +7 στο 34’ και με την ποιότητα και την εμπειρία τους, έφτασαν στο τελικό +14.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης και την Κυριακή στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την ΠΓΔΜ στην Κοζάνη για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε πως: «Κάναμε πραγματικά ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, είχαμε βιαστικές επιλογές στην επίθεση, αλλά το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν στην αμυντική λειτουργία. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με πέντε κεντρικούς αμυντικούς, αλλά για διάφορους λόγους φτάσαμε εδώ με δύο.

Ήταν δύσκολο να στήσουμε μία άλλη άμυνα μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ το πρόβλημα έγινε πιο έντονο όταν ο Παπαδιονυσίου χρεώθηκε νωρίς με δύο δίλεπτους αποκλεισμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε πολλές φάσεις στο ένας εναντίον ενός.

Θα θέλαμε μια καλύτερη εμφάνιση και ένα καλύτερο σκορ απέναντι στην Ισλανδία, αλλά είναι σαφές ότι, ξεκινώντας αυτήν τη σειρά αγώνων, τα βλέμματά μας ήταν στραμμένα στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΠΓΔΜ στην Κοζάνη. Σε αυτό το παιχνίδι πλέον στρέφουμε αποκλειστικά την προσοχή μας».


ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Γκουντμουντσον): Γκούσταφσον, Πάλμαρσον 4, Κάρασον 5, Έλισον 6, Σιγκούρμανσον 4, Γκίσλασον, Έντβαρντσον, Μάγκνουσον 1, Ίνγκασον, Γκούναρσον 5, Κρίστιανσον, Γκούσταφσον, Άρναρσον 5, Γκούντιονσον 3, Θράστανσον, Γιόνσον 2

ΕΛΛΑΔΑ (Αρβανίτης): Τσιλιμπάρης, Αραμπατζής, Μυλωνάς 4, Μάλλιος 2, Πασσιάς 2, Δομπρής 1, Τζηράς, Τσίλης 1, Κανδύλας, Ιωάννου 1, Ηλιόπουλος 4, Παπαδιονυσίου 4, Γουργούμης, Αραπακόπουλος 2, Ζαμπούνης

Κόκκινη: 34:14 Γκούσταφσον, 53:06 Πασσιάς (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 5-9, Πέναλτι: 3/5-0/0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x