Επικαιρότητα

Συντρίμμια αεροσκάφους στον Ινδικό «μαρτυρούν» το Boeing της Malaysia Airlines

Κομμάτι από συντρίμμια αεροπλάνου ξεβράστηκε σε νησί του Ινδικού Ωκεανού με αποτέλεσμα να αρχίσουν εικασίες για το αν ανήκουν στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε πτήση.

Ένα κομμάτι από συντρίμμια αεροπλάνου ξεβράστηκε στο νησί Ρεϋνιόν του Ινδικού Ωκεανού την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν εικασίες για το αν ανήκουν στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε την πτήση MH370.

Το μήκους δύο μέτρων κομμάτι των συντριμμιών, το οποίο φαίνεται πως είναι σαν φτερό αεροσκάφους, βρέθηκε από τους ανθρώπους που καθάριζαν παραλία του νησιού που αποτελεί υπερπόντια περιοχή της Γαλλίας και συνορεύει με την Μαδαγασκάρη.

«Ήταν καλυμμένο με κέλυφος, έτσι θα έλεγε κανείς ότι ήταν μέσα στο νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα», τόνισε αυτόπτης μάρτυρας σε δηλώσεις του.

Γάλλοι αξιωματούχοι των αεροπορικών μεταφορών έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί από που προέρχονται τα συντρίμμια.

Ο Xavier Tytelman, ειδικός σε θέματα αεροπορικής ασφάλειας, είπε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός τα συντρίμμια να ανήκουν στο boeing 747, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν τον Μάρτιο του περασμένου έτους την ώρα που εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο έχοντας 239 επιβάτες.

Πηγή: Kathimerini.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x