Επικαιρότητα

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφείο στο Κολωνάκι

Το «Κίνημα δεν πληρώνω» και η ΛΑΕ βρίσκονται έξω από το συμβολαιογραφείο, όπου εκπλειστηριάζονται δύο ακίνητα στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτη την ώρα τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι.


Το «Κίνημα δεν πληρώνω» και η ΛΑΕ πιστοί στο ραντεβού τους βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου στο οποίο σήμερα πρόκειται να πλειστηριάσουν μεταξύ άλλων δύο ακίνητα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα πρόκειται για ένα ακίνητο για χρέος 50000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς τα 48000 ευρώ και ένα οικόπεδο για χρέος ύψους 40000 ευρώ με τιμή πρώτης προσφοράς τα 40000 ευρώ.

Παρών στη συγκέντρωση είναι και ο Γιάννης Πρωτονοτάριος, ο οποίος υπήρξε καθηγητής του Αλέξη Τσίπρα. Ο Γιάννης Πρωτονοτάριος είναι καθηγητής στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείο από το 1987.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και αργότερα του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α' Αθήνας, ενώ είναι εκλεγμένο μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση







Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x