Επικαιρότητα

Συγκλονιστική μαρτυρία: Είδα τον Παπαδήμο μέσα στα αίματα-Τον ξάπλωσαν στο πεζοδρόμιο

Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 25 λεπτά για να παραλάβει τους τραυματίες- Πώς περιγράφουν την ώρα της έκρηξης

Τα δραματικά πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου περιγράφουν στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες. Είδαν τον κ.Παπαδήμο μέσα στα αίματα, να σπεύδουν οι συνοδοί ασφαλείας του να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να τον ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο, περιμένοντας το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μάλιστα, το ασθενοφόρο άργησε αρκετά: Όπως λένε, έφθασε 25 λεπτά μετά τη στιγμή της έκρηξης, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας που έσπευσε να αποκλείσει την περιοχή.



«Ακούσαμε ένα δυνατό κρότο και το αυτοκίνητο από την ώρα που ακούσαμε την έκρηξη κινήθηκε ακόμη τρία-τέσσερα μέτρα. Έβγαιναν καπνοί, είδαμε, ο κ.Παπαδήμος ήταν υποβασταζόμενος, τα ρούχα του σκισμένα, κουνούσε μόνο το χέρι του και είχε αίματα στο στήθος. Μετά τον ξάπλωσαν κάτω. Πρώτα ήρθε η αστυνομία, μετά η αντιτρομοκρατική, Το ασθενοφόρο άργησε αρκετά».



«Μόλις ακούσαμε την έκρηξη είδαμε ακαριαία το συνοδευτικό που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου να σταματά. Τρία παληκάρια βγήκαν, άνοιξαν γρήγορα την πόρτα, έβγαλαν τραυματισμένο τον Παπαδήμο και τον οδηγό που ήταν χτυπημένος στην πλάτη», περιγράφει άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr και προσθέτει: «Μόλις άνοιξαν οι πόρτες βγήκαν καπνοί, έβγαλαν τον Παπαδήμο, τον ξάπλωσαν στο πεζοδρόμιο - μου φάνηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 25 λεπτά».



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x