Gossip

Συγκλονίζει η Angelina Jolie: Η πάθηση που παρέλυσε το πρόσωπό της μετά το διαζύγιο

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Angelina Jolie, μιλώντας για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt, πριν από περίπου δέκα μήνες!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Angelina Jolie, μιλώντας για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt, πριν από περίπου δέκα μήνες!

«Μερικές φορές, οι γυναίκες στις οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», αναφέρει, στο περιοδικό Vanity Fair, η ηθοποιός και εξομολογείται πως, μετά το χωρισμό, εμφάνισε υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά και παράλυση Bell, με αποτέλεσμα η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει». Παράλληλα, παραδέχεται πως πλέον έχει περισσότερες λευκές τρίχες και ξηρό δέρμα, προσθέτοντας πως «δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά».

Η παράλυση Bell ή πάρεση προσωπικού νεύρου, είναι μια αδυναμία των μυών που εκδηλώνεται στην μία πλευρά του προσώπου και κάνει την εν λόγω πλευρά να γέρνει, ενώ μπορεί να επηρεαστεί η αίσθηση της γεύσης και να αυξηθεί η παραγωγή δακρύων και σιέλου. Τα ακριβή αιτία της πάθησης δεν είναι σαφή και μπορεί να συμβεί ξαφνικά, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συνήθως, περνά μετά από αρκετές εβδομάδες, ενώ ορισμένοι ασθενείς, όπως η Angelina, την αντιμετωπίζουν κάνοντας βελονισμό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Το 2013, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει περισσότερο τις γυναίκες, αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση ωοθηκών, καθώς έμαθε ότι φέρει το γονίδιο BRCA-1, είχε δηλαδή αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x