Επικαιρότητα

Συγκλονίζει η θεία αγνοούμενου στη Μάνδρα: «Βρέθηκε το αυτοκίνητο στον χείμαρρο, αλλά όχι το παιδί»

«Ζητάμε βοήθεια για να βρούμε τον Πέτρο», λέει η θεία του - Ο νεαρός είχε ξεκινήσει από τα Άνω Λιόσια και πήγαινε στη Λιβαδειά για δουλειά - Τον παρέσυρε ο χείμαρρος

Για τρίτη ημέρα οι κάτοικοι της Μάνδρας και της Νέας Περάμου προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματά τους και να σταθούν στα πόδια τους μετά την ασύλληπτη τραγωδία που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Βυθισμένοι στο πένθος οι συγγενείς των 16 θυμάτων, ενώ οι κοντινοί άνθρωποι των αγνοουμένων αγωνιούν για την τύχη των δικών τους που βρέθηκαν στο «μάτι» της θεομηνίας.

«Ψάχνουμε απεγνωσμένα τον ανιψιό μου, τον Πέτρο Κολέτση. Όποιος γνωρίζει κάτι , όποιος έχει βρει κάτι να έρθει να μας το πει. Τον ψάχνουμε απεγνωσμένα. Ζητάμε βοήθεια για να βρούμε τον Πέτρο. Ο Πέτρος είναι 28 χρονών. Έφυγε από το σπίτι του την Πέμπτη γύρω στις 6.00 περίπου το πρωί», δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 28χρονου.



«Ξεκίνησε από το σπίτι του στα Άνω Λιόσια για να πάει στη Λιβαδειά για δουλειά . Ανέβαινε αυτό το δρόμο με το όχημά του και τον παρέσυρε ο χείμαρρος . Το αυτοκίνητο, η πινακίδα του αυτοκινήτου και η ταυτότητα του παιδιού έχουν βρεθεί. Δυστυχώς δεν έχουμε βρει το παιδί ακόμα. Δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε. Ο πατέρας του και η μάνα του έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους γιατί δεν έχουν άλλο παιδί», προσθέτει η κ.Πανωραία.

Δείτε τι δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 28χρονου αγνοούμενου


Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του 28χρονου έφτασε φανερά σοκαρισμένος ο πατέρας του. Οι συγγενείς του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, λέγοντάς του ότι «Πέτρος θα γυρίσει, είναι καλά. Δεν θέλει να σε δει έτσι ο Πέτρος».



Ο κ. Βαγγέλης, ο ανιψιός του 88χρονου Σπύρου Χρυσούλη που πνίγηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου μέσα στο ίδιο του το σπίτι μιλά στο protothema.gr



"Τον θείο μου, τον βρήκα νεκρό μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Την ώρα που τα ορμητικά νερά του χειμάρρου σκέπασαν το σπίτι ,ο θείος μου κοιμόταν στο κρεβάτι του. Το νερό είχε φτάσει μέχρι το ταβάνι. Τι να προλάβει να κάνει ο άνθρωπος; Μπορεί να προσπάθησε να φτάσει ως την πόρτα αλλά ποιος το ξέρει ; Εγώ μπήκα μέσα στο σπίτι όταν η ΕΜΑΚ άνοιξε την πόρτα και τον βρήκα κάτω ξαπλωμένο νεκρό . Δεν περιμέναμε τόση μεγάλη καταστροφή"λέει συγκλονιςμένος στο protothema.gr ο κ. Βαγγέλης .

Η κ. Κατερίνα, η μητέρα του άτυχου 50χρονου που ήταν ένας από τους πρώτους αγνοούμενους στην περιοχή της Μάνδρας και το άψυχο σώμα του οποίου βρέθηκε χτες το βράδυ στην περιοχή Γεφυράκι ,λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του μιλά στο protothema .gr

"Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζα ότι μπορεί να είναι ζωντανός. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το παιδί μου πνίγηκε μέσα στο σπίτι του. Βρήκαν το άψυχο σώμα του λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι.Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε . Στην αρχή φαντάστηκα οτι μπορεί να βοηθάει κόσμο από τις πλημμύρες και δεν ήθελα να πιστέψω ότι μπορεί να τον έχει παρασύρει ο χείμαρρος. Και σήμερα το πρωί έτρεχα στο νεκροτομείο"λέει στο protothema .gr η μητέρα του άτυχου 50χρονου.

Συγκλονίζει ο κ. Στάμου που με δάκρυα στα μάτια περιγράφει στο protothema.gr τον τροπο με τον οποίο σώθηκε ο ίδιος και η γυναίκα του από το χείμαρρο. Έντρομος ανέβασε την ανήμπορη γυναίκα του στην πλάτη και βγήκαν έξω από το σπίτι.

"Βούιζε ο χείμαρρος όπως κατέβαινε από το βουνό και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε από που ερχόταν αυτή η βουή . Πάω να ανοίξω την πόρτα και δεν άνοιγε η πόρτα.Από τα νερά και τα μπάζα που έφερνε ο χείμαρρος δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω . Της φωνάζω "γυναίκα πνιγόμαστε". Έμπαιναν λασπόνερα μέσα στο σπίτι και της λέω"αν μείνουμε εδώ θα πεθάνουμε.Ανέβα στην πλάτη μου να βγούμε έξω , όπως μπορούμε πριν μας πνίξουν τα νερά"λέει στο protothema.gr





Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x