Στίβος

Συμμετέχει στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας η Παπαχρήστου

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει στις 5 Ιουνίου για ένατη συνεχόμενη χρονιά το διεθνές μίτινγκ αλμάτων «International Jumping Meeting».

Στη φετινή διοργάνωση δίνεται η ευκαιρία σε όλους όσοι δώσουν το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια κορυφαίων αθλητών κι αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ύψος, μήκος, τριπλούν και άλμα επί κοντώ.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει δυνατές συμμετοχές στο επί κοντώ με τους κορυφαίους Έλληνες, Κώστα Φιλιππίδη και Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και τους Γάλλους Στάνλεϊ Ζόσεφ, Τιμπάτ Κολέτ (5,62 μ.) και Εθάν Κορμόντ (5,62 μ.).

Στο μήκος των γυναικών, θα συμμετάσχει η Βούλα Παπαχρήστου, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν στο Βερολίνο να διεκδικεί ένα άλμα κοντά στα 6.70.

Στο ύψος των γυναικών, η Άνα Σίμιτς δημιουργεί υψηλές προσδοκίες, αφού έχει ατομικό ρεκόρ 1,99.

Στο ύψος των ανδρών, ξεχωρίζει ο Πάολο Κονσεϊσάο με ατομικό ρεκόρ 2,28, αλλά και ο Λευκορώσος, Αντρέι Σκαμπέικα, με φετινό ρεκόρ 2,21, ενώ επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του Αντώνη Μέρλου με φετινό ρεκόρ 2,16.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x