Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι γονείς του βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο και είχαν συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο κατόπιν προσκλήσεως του τελευταίου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα για την εξαιρετική χρονιά που διανύει, αναγνωρίζοντας την δυσκολία των επιτευγμάτων του: «Δούλεψες και δουλεύεις σε έναν δρόμο μοναχικό που δεν έκαμψε την ψυχή σου» του είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νο15 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη δήλωσε περήφανος για την πορεία του και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα: «Είμαι υπερήφανος που παίζω για τα ελληνικά χρώματα και προσπαθώ κάθε φορά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μοναχικός ο δρόμος και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να κάνω αυτό που μπορώ να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και στο έθνος» ήταν τα λόγια του.

Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι στόχος του είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020: «Θέλω να παίξω με την εθνική ομάδα στο Davis Cup, γιατί θέλω πολύ να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ