Βόλεϊ

Συνάντηση της ΕΟΠΕ με τη διοίκηση του ΣΕΦ

Με τη νέα διοίκηση του ΣΕΦ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν την Τρίτη τα μέλη της διοίκησης και οι συνεργάτες της ΕΟΠΕ.

Η συνάντηση των δύο πλευρών αφορούσε τη συνεργασία των δύο φορέων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, αλλά και σε ευρύτερα θέματα ανάπτυξης των δύο αθλημάτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Σταδίου η συντονίστρια– διευθύντρια, Χριστίνα Τσιλιγγίρη, ο αναπληρωτής, Παναγιώτης Κουτσογιάννης, και το μέλος της διοίκησης, Μιχάλης Δεμέστιχας.

Η ομοσπονδία εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα, Νεκτάριο Χαλβατζή, τους συνεργάτες των Εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ και τις Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη.

Ιδιαίτερα θετικό ήταν το κλίμα της συνάντησης και συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας, αλλά και η αντιμετώπιση κάποιων επειγόντων θεμάτων, ειδικότερα για το προπονητήριο του μπιτς βόλεϊ.

Αποφασίστηκε να γίνει κοινή προσπάθεια προς την Πολιτεία και τους αυτοδιοικητικούς φορείς, προκειμένου να καλυφθεί άμεσα το κόστος αποκατάστασης των φθορών που έχει υποστεί το στάδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x