Επικαιρότητα

Συναγερμός στο Λιμενικό: Μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία της Κρήτης

Το Λιμενικό Σώμα έχει ξεκινήσει έρευνες στη θάλασσα προκειμένου να βρεθεί το σκάφος που ενδεχομένως μετέφερε και άφησε τους μετανάστες στην παραλία

Σε συναγερμό έχουν τεθεί από νωρίς το πρωί οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές των Χανίων μετά και τον εντοπισμό μεταναστών στην παραλία Τερσανά Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό, πρόκειται για 30-35 άτομα τα οποία εντοπίστηκαν πολύ νωρίς το πρωί.

Από την πλευρά του το Λιμενικό Σώμα έχει ξεκινήσει έρευνες στη θάλασσα προκειμένου να βρεθεί το σκάφος που ενδεχομένως μετέφερε και άφησε τους μετανάστες στην παραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πλωτά σκάφη από Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Παλαιόχωρα έχουν βγει στα ανοιχτά του Ακρωτηρίου ερευνώντας τη θαλάσσια περιοχή.

Οι μετανάστες, στην πλειοψηφία τους νεαροί, έχουν σύμφωνα με πληροφορίες μεταφερθεί ήδη για καταμέτρηση στο Αστυνομικό Μέγαρο των Χανίων και όπως ανέφερε στο ekriti.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είχαν πέσει σε θάλασσα ωστόσο οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x