Δελτία Τύπου

Συναρπαστικές μάχες υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Βάργκας στο Μαρούσι

Με υψηλό προσκεκλημμένο τον Ρόναλντ Βάργκας, συνεχίστηκε η δράση στο Coca-Cola Cup στο Μαρούσι.

Η πολύ μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή του πρώτου σαββατοκύριακου στο Coca-Cola Cup στο Μαρούσι, συνεχίστηκε και την 3η προκριματική ημέρα του τουρνουά. Συνολικά πάνω απο 200 ομάδες διαγωνίστηκαν για μια θέση στα τελικά της Κυριακής με τον ανταγωνισμό να φτάνει στα υψηλότερα επίπεδα για φέτος. Το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5 έχει γίνει θεσμός και κυρίως συνείδηση των νέων που διψούν για μπάλα. Το είδε και το χάρηκε, άλλωστε, ένας ακόμη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Super League. Μετά τον Μπράουν Ιντέγε, το τουρνουά επισκέφτηκε ο άσος της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας.

Ο 30χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα, έμεινε εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή των παιδιών και φυσικά δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες μαζί τους. Το Coca-Cola Cup, δίνει στους νεαρούς συμμετέχοντες την ευκαιρία, εκτός από το να τα δώσουν όλα για την μπάλα, να μάθουν και αρκετά μυστικά από τους πρωταγωνιστές και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

inner

Οι μάχες και αυτό το διήμερο ήταν συναρπαστικές. Ομάδες που στήθηκαν απ' όλες τις γειτονιές της Αθήνας αλλά ακόμα και εκτός Αττικής, πήγαν στο Μαρούσι και διεκδίκησαν με πάθος την πρόκριση για τους περιφερειακούς τελικούς. Πολλά από τα παιχνίδια κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά, με συναρπαστικές διακυμάνσεις, δείγμα του σπουδαίου ανταγωνισμού αλλά και της ποιότητας όλων των ομάδων.

Η Μπλέντερ Βρέμης, ομάδα που πέρσι αγωνίστηκε στους μεγάλους τελικούς , ήρθε και φέτος στο Μαρούσι, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο.

Και στις δυο ημέρες του τουρνουά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια της adidas, #X και #ACE. Η ζήτηση ήταν τεράστια και κάποια στιγμή, όλα τα ματς, είχαν παίκτες που φορούσαν τα νέα παπούτσια.

Ακολουθούν οι νικητές ανά κατηγορία μαζί με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, που βραβεύτηκαν σαν κορυφαίοι και κέρδισαν απο ένα ζευγάρι adidas #X ή #ACE

Κατηγορία 13-14 ετών :
1. Vodka Juniors
2. Μαύροι Αετοί
3. Coronet
4. Mάντσεστερ Σπίτι

MVP : Φίλιππος Στέφος

Κατηγορία 15-16 ετών :
1. Ανήμεροι Τράγοι
2. Φιλαδελφειώτες
3. Κοκκινομυλιώτες
4. Ρόμα

ΜVP : Δημήτρης Μιχαλόπουλος

Κατηγορία 17-19 ετών :
1. Κανονιέρηδες
2. Κλαρινογαμπροί
3. Εθνική Μαύρων
4. Λύκοι

ΜVP : Αντώνης Πετράι

inner

To Coca-Cola Cup θα κάνει διακοπές και επιστρέφει στην ενεργό δράση με το νέο έτος. Το σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου, κάνει σέντρα για πρώτη φορά στο 2017 και επισκέπτεται το Αγρίνιο και τις Αθλητικές εγκαταστάσεις «Ελπίδες Αγρινίου».

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :
• FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr
• TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR
• YOUTUBE : youtube.com/user/CCCGreece

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x