Επικαιρότητα

Συνελήφθη εγκληματικό «δίδυμο» που έκανε δεκάδες ένοπλες ληστείες στην Αττική

Ο «ψηλός» και ο «κοντός» συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στο Περιστέρι

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα που, με το προσωνύμια «ψηλός» και «κοντός» διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Οι δύο ληστές, ο ένας Βούλγαρος ηλικίας 32 ετών και ο 29χρονος Έλληνας συνεργός του, συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στο Περιστέρι προχθές, στις 21 Νοεμβρίου.

Το δίδυμο «ψηλού» και «κοντού» όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών από τις αρχές Απριλίου διέπραττε ένοπλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Οι δράστες μετέβαιναν στους στόχους πεζοί ή με δίκυκλη μοτοσικλέτα έχοντας καλυμμένα τα χαρτακτηριστικά τους με κουκουλες τύπου full face, μαντήλια ή ακόμα και αποκριάτικές μάσκες.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν σε 11 ένοπλες ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, 10 σε σούπερ μάρκετ, 8 σε καφετέριες και σε μία ληστεία πλανόδιου λαχειοπώλη. Παράλληλα έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ένας 38χρονος ημεδάπος συνεργός τους.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x