Επικαιρότητα

Συνελήφθη, στο Σουφλί, 40χρονος Ιρακινός, με πλούσιο «βιογραφικό»

Συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης

Δεν υπήρχε παρανομία για την οποία να μην έχει καταδικαστεί ένας 40χρονος Ιρακινός, ο οποίος έκανε... ρεκόρ με οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις από ελληνικά δικαστήρια και ένα ένταλμα σύλληψης! Παρ' όλα αυτά, ο αλλοδαπός φυγόποινος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί σαν... κύριος!

Τέλος στις μέρες ελευθερίας του έβαλαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης που τον εντόπισαν στο Σουφλί και τον συνέλαβαν αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα. Όταν “ξεψάχνισαν” τα στοιχεία του, όμως, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ εκκρεμούσαν και οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων, μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, κλοπές, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας!

Ο 40χρονος Ιρακινός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ο οποίος έδωσε εντολή να οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές για να εκτίσει τις βαριές ποινές που του είχαν επιβληθεί, ενώ παράλληλα του άσκησε και δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

*** Ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Κορίνθου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 34χρονου Έλληνα που συνελήφθη μετά από έλεγχο στην Άρτα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, που διέταξε την μεταγωγή του στην Κόρινθο για να απολογηθεί.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x