Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα επειδή έκλεψαν όπλο αστυνομικού

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι αστυνομικού και μεταξύ άλλων έκλεψαν το υπηρεσιακό του όπλο

Αποτελεσματική ήταν η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των διαρρηκτών που είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη και, μεταξύ άλλων, είχαν κλέψει και το υπηρεσιακό του όπλο! Το πιστόλι βρέθηκε πεταμένο σε έναν κάδο απορριμάτων, μετά την σύλληψη των τεσσάρων δραστών.

Κρύος ιδρώτας είχε κόψει τον αστυνομικό, όταν επέστρεψε στο σπίτι του και το βρήκε παραβιασμένο. Μαζί με τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα που είχαν αρπάξει οι διαρρήκτες, είχε κάνει φτερά και το πιστόλι του με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κατηγορηθεί για πλημμελή φύλαξη οπλισμού. Ωστόσο, οι συνάδελφοί του τον έβγαλαν... ασπροπρόσωπο εξιχνιάζοντας άμεσα την υπόθεση.

Αρχικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο Έλληνες κατοίκους της πόλης, οι οποίοι ομολόγησαν την συμμετοχή τους στην διάρρηξη το βράδυ της Τρίτης και υπέδειξαν τον κάδο στον οποίο είχαν πετάξει το όπλο για να μην βρεθεί πάνω τους. Ακολούθησαν άλλες δυο συλλήψεις και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x