Πόλο

Συνεργασία με την «Μπαρτσελόνα του πόλο» ανακοίνωσε ο Υδραϊκός

Σημαντικής αξίας συνεργασία με την Προ Ρέκο ανακοινώθηκε από τον Υδραϊκό κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών με την Προ Ρέκο ανακοίνωσε ο Υδραϊκός, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Μάρκελλος Σιταρένιος, σχολίασε χαρακτηριστικά πως ο σύλλογος συνεργάζεται με «την Μπαρτσελόνα του πόλο», και ανέφερε τις λεπτομέρειες τις συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ξεκινήσει το 2021 και θα έχει το μοτίβο της αδελφοποίησης με τον σύλλογο της Ιταλίας σε επίπεδο υποδομών, με ανταλλαγή φιλοξενίας τμημάτων διαφόρων κατηγοριών, ενώ το καλοκαίρι του 2021 θα πραγματοποιηθεί μεγάλο διεθνές καμπ πόλο στην Ελλάδα, στο οποίο θα ηγείται ο παγκοσμίου φήμης Κροάτης προπονητής της Προ Ρέκο, Ράτκο Ρούντιτς.

Τέλος ο κ.Σιταρένιος είπε ότι αντίστοιχη αδελφοποίηση θα γίνει και με σωματείο της Ρωσίας για την καλλιτεχνική κολύμβηση.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, κ. Στέφανος Διαμαντής, ο Πρόεδρος του Θουκιδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου, κ. Νίκος Αλβανός, ενώ το σωματείο του Υδραϊκού εκπροσώπησε ο Ταμίας, κ. Δημήτρης Λύγουρας.

Όσον αφορά τα επιτελεία των ομάδων, από την καλλιτεχνική κολύμβηση το παρών έδωσαν οι Στέλλα Κωνσταντινίδου, Νάσια Μανταδάκη, Φλωρεντία Μάντζιου και Μαρία Γκαβέρα, ενώ η Αντωνία Μαρκάκη έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Από το πόλο στην εκδήλωση ήταν ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο Γιώργος Πουλιόπουλος και η Βαλέρια Καρβούνη, καθώς ο Κώστας Κοκκινάκης έλειπε λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ανδρική ομάδα του Υδραϊκού.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Βαλέρια Καρβούνη, η οποία έτυχε το φλουρί της πίτας που υπήρχε για τους ανθρώπους του σωματείου και των Αρχών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Για τους αθλητές κόπηκε διαφορετική, με δέκα από αυτούς να κερδίζουν δώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x