Δελτία Τύπου

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας-Δεληολάνη

Ολόφρεσκα γλυκά και εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα με έκπτωση 25% για τα Μέλη μας, στους πολυχώρους γεύσεων Δεληολάνης.

Ιδανική πρόταση για όσους ξέρουν να επιλέγουν το καλύτερο στην γεύση. Ιστορικό ζαχαροπλαστείο που συνδυάζει το γλυκό, το παγωτό και το φαγητό σε ένα πρωτότυπο concept που το έχει μετατρέψει σε πολυχώρο γεύσεων. Απολαύστε εξαιρετικές γεύσεις που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Στους πολυχώρους γεύσης Δεληολάνης θα γευτείτε λαχταριστά ανατολίτικα σιροπιαστά γλυκά καθώς και το περίφημο πολίτικο τσουρέκι.

Επιλέξτε υπέροχες γεύσεις, μέσα από μία πλούσια ποικιλία patisserie σε τούρτες, πάστες, βουτήματα και καθημερινές καινούργιες γευστικές δημιουργίες.

Το φημισμένο παγωτό Δεληολάνης φτιάχνεται με φαντασία και μεράκι, σε παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις, όπως: φιστίκι (με κομμάτια από φιστίκι Αιγίνης), καϊμάκι, ferrero, nutela, stracciatella, μπισκότο, σοκολάτα γάλακτος, μπανάνα, γιαούρτι με αμαρένα, tiramisu (με κρέμα γάλακτος και παντεσπάνι βουτηγμένο σε καφέ espresso) κ.α.. Παράλληλα, οι γρανίτες Δεληολάνης ξεχωρίζουν στην αγορά, γιατί παρασκευάζονται από φρέσκα φρούτα, όπως φράουλα, πεπόνι και λεμόνι.

Στον πολυχώρο Δεληολάνης, σας περιμένει και η μεσογειακή κουζίνα του θρυλικού Old Bakers, με μαγειρευτά φαγητά σε τιμές που συναρπάζουν!

Έξυπνες αγορές: Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις που υπάρχουν στο φαγητό για παραλαβή από το κατάστημα (take away).

Tip: Οικονομικές προσφορές για ομαδικά γεύματα και catering για ειδικές περιπτώσεις, γιορτές και επετείους.

Info:
Λ. Συγγρού 100, Αθήνα, τηλ. 210-8983000. (24ώρο)
Κυπρίων Ηρώων 50, Ηλιούπολη, τηλ. 210-8983001.
Χρεμωνίδου 55, Παγκράτι, τηλ. 210-7669555.
www.facebook.com/deliolanis.gr
www.deliolanis-icecream.com


Απολαύστε λαχταριστό παγωτό, ολόφρεσκα γλυκά και εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα με έκπτωση 25%, στους πολυχώρους γεύσεων Δεληολάνης.

Η έκπτωση ισχύει για προϊόντα παραγωγής ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ και δεν συνδυάζεται με άλλες οικονομικές προσφορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x