Στίβος

Συνεχίζει στα 400 και βλέπει και 800 μέτρα η Μουρτά

Η Δέσποινα Μουρτά ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν το 2018 με τις εμφανίσεις της στα 400 μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου του Βερολίνου.

Η 22χρονη αθλήτρια βελτίωσε στη διάρκεια του καλοκαιριού τρεις φορές το ατομικό της ρεκόρ, με αποκορύφωμα το 52.96 στον προκριματικό του αγωνίσματος στη γερμανική πρωτεύουσα.

Νωρίτερα, δοκίμασε και στα 800 μέτρα, όπου πέτυχε 2.07.18 και έδειξε πως και σε αυτό το αγώνισμα μπορεί να σημειώσει υψηλές επιδόσεις.

«Το 2018 ήταν μια καλή χρονιά. Κατάφερα να βελτιώσω αρκετά το ατομικό μου ρεκόρ και να πάρω μέρος στο κορυφαίο γεγονός της θερινής περιόδου. Έχω ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μου για τη νέα χρονιά, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό.

Σίγουρα, θα ρίξω το βάρος μου και στα 800 μέτρα, δίχως να αφήσω τα 400 μέτρα», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερα απαιτητική και με αρκετές αλλαγές. Εννοείται πως στο μυαλό μου είναι και το Παγκόσμιο της Ντόχα, γνωρίζω, όμως, πως η πρόκριση θα είναι δύσκολη. Νωρίτερα, στη σεζόν υπάρχει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ομάδων, που είναι ψηλά στις προτεραιότητές μου», συμπλήρωσε η Μουρτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x