Χάντμπολ

Συνεχίζει στο EHF ο ΠΑΟΚ

Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης την Παρασκευή βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μουράτπασα για τον δεύτερο γύρο του ΕΗF Cup χάντμπολ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 24-24 με την τούρκικη Μουράτπασα στο «Φιλίππειο» της Βέροιας στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας χάντμπολ γυναικών και, σε συνδυασμό με την νίκη του 32-25 την Παρασκευή στο ίδιο γήπεδο, πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Στην επόμενη φάση, ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σερβίας, τη ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος τις 12-13 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στη Σερβία.


ΜΟΥΡΑΤΠΑΣΑ: Ακαλίν 2, Μπιτέκιν, Μπόζντογκαν 4, Μποζούρτ, Ντονκ, Ντούρντου, Γκράοβατς, Μπινμπόγκα 1, Κίλιτς 8, Σαρίκαγια 3, Σορμάζ 1, Τοπράκ 3, Τουρκιλμάζ 2

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου 8, Καμποΐμ, Φερφόλια 3, Γκάτζιου 2, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Μεντεσίδου, Μούρνου 1, Νούσια, Νίκολιτς 2, Παναγιωτίδου 4, Σαμολαδά, Τσικνάκη, Βαφειάδου, Ζυγούρα 4

Δίλεπτα: 6-2, Πέναλτι: 1/5 – 6/7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x