Gossip

Συνεχίζει το ξεσάλωμα ο Μπολτ και στο Λονδίνο! (pics)

Λογαριασμός μόλις… 14,000 ευρώ έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Τζαμαϊκανός αθλητής σε γνωστό μπαρ της βρετανικής πρωτεύουσας, με μεγάλη παρέα θηλυκού γένους.

Τέτοιο γλέντι δεν ξανάγινε! Μετά το τριήμερο πάρτι του Γιουσέιν Μπολτ στο Ρίο για τα γενέθλιά του, (μάλλον) έκανε ένα μικρό διάλειμμα κατά της διάρκειας της πτήσης προς Λονδίνο και ξανά προς την δόξα τραβά.

Από την Δευτέρα το βράδυ ο Τζαμαϊκανός αθλητής αλωνίζει στα νυχτερινά κέντρα, παρέα με πολλές θηλυκές παρουσίες. Τελευταία του εμφάνιση ήταν την Τετάρτη το βράδυ όπου βρέθηκε στο κλαμπ Libertine και ξόδευε περίπου 14,000 ευρώ.

inner

inner

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μόνο οι 12 σαμπάνιες που παρήγγειλε, κόστιζαν 10,500 ευρώ, ενώ νωρίτερα, είχε δειπνήσει παρέα με τρεις κοπέλες στο γνωστό εστιατόριο Nobu.

inner

inner

Αλλά και τα προηγούμενα βράδια του στην πόλη δεν ήταν πολύ διαφορετικά. Την Τρίτη επισκέφθηκε το Tape όπου ξόδεψε 7,000 ευρώ και εθεάθη να χορεύει άκρως προκλητικά με μία από τις συνοδούς του: «Από ένα σημείο και μετά ήταν σαν να κάνουν σεξ!», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

inner

Ενώ την πρώτη βραδιά που βρέθηκε στην πόλη εθεάθη με συνοδεία δύο γυναικών στο νυχτερινό κέντρο του Σόχο, Cirque le Soir. Εννοείται ότι σε όλες τις περιπτώσεις, γυρνούσε στο ξενοδοχείο μετά τις 5 τα ξημερώματα και ποτέ μόνος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x