Επικαιρότητα

Συνοδεία μελών του Ρουβίκωνα έφτασε στο σπίτι του ο Δ. Κουφοντίνας

Στην θέα των δημοσιογράφων, τα μέλη του Ρουβίκωνα αντέδρασαν δημιουργώντας ένταση, η οποία ωστόσο κατευνάστηκε από την συνήγορο του Κουφοντίνα.

Συνοδεία δέκα ατόμων μεταξύ των οποίων μέλη του Ρουβίκωνα και της συνηγόρου του Ιωάννα Κούρτοβικ, έφτασε στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Στην θέα των δημοσιογράφων, τα μέλη του Ρουβίκωνα αντέδρασαν δημιουργώντας ένταση, η οποία ωστόσο κατευνάστηκε από την συνήγορο του Κουφοντίνα.

Οι φίλοι του ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του χώρου και να μην ενοχλήσουν περαιτέρω την οικογένεια.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό και τον γιο του, ύστερα από 15 χρόνια και παρά του ότι έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για σειρά δολοφονιών, οι οποίες τελέστηκαν κατά τη δράση της οργάνωσης. Ο ίδιος εξήλθε από την κεντρική είσοδο των φυλακών χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα έχει 48ωρη ισχύ, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές την ημέρα στο Α.Τ. της περιοχής όπου θα διαμένει. Ωστόσο, επειδή έχει δηλώσει ως τόπο διαμονής τον Βαρνάβα, ο οποίος δεν έχει Α.Τ., θα εμφανίζεται στο Α.Τ. Νέας Μάκρης.



Πηγή: Newpost.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x