Stoiximan Super League

«Υπήρχαν δυο γνώμες, ψηφίστηκε η μετάθεση…»

Στην απόφαση μετάθεσης της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε ο Τάκης Αγραφιώτης. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας τόνισε ότι από τη στιγμή που ψήφισαν οι ομάδες, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο

Στις τάσεις που υπήρχαν -σχετικά με το πότε θα γίνει η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος- και την απόφαση που λήφθηκε τελικά να πάει για τις 3 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε ο Τάκης Αγραφιώτης.

«Υπήρχαν δυο γνώμες. Ή να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με την 6η αγωνιστική ή να μπει εκείνη σε μια εμβόλιμη ημερομηνία. Ψήφισαν οι ομάδες και το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο. Είχαμε συνεννοηθεί με την ΕΠΟ να μας δώσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία και να μεταθέσει τους αγώνες Κυπέλλου», είπε συγκεκριμένα.

Ερωτώμενος για το θέμα των φορολογικών ενημεροτήτων, ο Αγραφιώτης τόνισε ότι «δεν είναι κάτι που εξαρτάται από τη Σούπερ Λίγκα, μιας και οι φορολογικές ενημερότητες δεν έχουν περάσει από μας», ενώ απαντώντας σχετικά με τον αθλητικό νόμο, σημείωσε ότι «θα συγκεντρώσουμε πάλι όλες τις ομάδες και θα παραδώσουμε τις σχετικές προτάσεις στο Υπουργείο».

Όσο για τις αδειοδοτήσεις, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας τόνισε ότι «θα αφήσουμε περιθώριο δυο μηνών για να σκεφτούμε ξανά τα κριτήρια αδειοδότησης των ομάδων», υπογραμμίζοντας ότι «θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη έχουν άλλου είδους αδειοδότηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x