Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ για Μάνδρα: Ο Μητσοτάκης ψεύδεται για όσα έχει κάνει η κυβέρνηση

«Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση»

«Στημένη» χαρακτηρίζει την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι είχε ως μοναδική στόχευση την «επικοινωνιακή του προβολή».

«Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση, και με απουσία κάθε αυτοκριτικής για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών» σημειώνει η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της.

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ» προσθέτει το κυβερνών κόμμα. «Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες» καταλήγει ειρωνικά.

Για αδιαφορία, ψεύτικες υποσχέσεις, και απουσία των αρμόδιων υπουργών και της περιφερειάρχου Αττικής έκανε λόγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος την πλημμυρόπληκτη περιοχή, 100 μέρες μετά τη μεγάλη φυσική καταστροφή που κόστισε 23 ζωές.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x