Πόλο

Σώθηκαν τα Χανιά, αποχαιρέτησε την Α1 ο Πανιώνιος

Ο ΝΟ Χανίων πήρε και την τρίτη νίκη στη σειρά των πλέι άουτ επί του Πανιωνίου και ανανέωσε τη συμμετοχή του στην Α1 πόλο Ανδρών, με τους «κυανέρυθρους» να ακολουθούν τον ΟΦΗ στην Α2.

Τη νίκη που χρειαζόταν για να μείνει στην κατηγορία πήρε ο ΝΟ Χανίων με σκορ 11-5 επί του Πανιωνίου, στα πλέι άουτ της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι Κρητικοί έκαναν το 3-1 στη σειρά αγώνων για την παραμονή και ήταν αυτοί που πανηγύρισαν, με τους «κυανέρθρους» να γίνονται η δεύτερη ομάδα μετά τον ΟΦΗ που υποβιβάζεται στην Α2.

Κορυφαίος για το σύνολο του Μαχαίρα στο σημερινό ματς ήταν ο Αβέρκα με τέσσερα τέρματα και ο Χαριτάκης τον ακολούθησε με τρία, ενώ για τον Πανιώνιο ξεχώρισε μόνο ο Κουλιεράκης με δύο.

ΝΟ Χανίων-Πανιώνιος 11-5
Οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 1-0, 3-0.
ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης 1, Φλώρος 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης.
Πανιώνιος (Κώστας Δήμου):Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 2, Καλαϊντζής, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x