Γενικά

Τα SsangYong Tivoli & XLV με νέες τεχνολογίες ασφαλείας

Τα SsangYong Tivoli και XLV, από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν αποτέλεσαν πρότυπα ασφαλούς οδηγικής εμπειρίας, τόσο με τη δομή, όσο και με τις τεχνολογίες τους.

Τα SsangYong Tivoli και XLV, από τη στιγμή που παρουσιάστηκαν αποτέλεσαν πρότυπα ασφαλούς οδηγικής εμπειρίας, τόσο με τη δομή, όσο και με τις τεχνολογίες τους. Με το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης ατσαλιού υψηλής αντοχής (71% του πλαισίου) στην κατηγορία τους, η δομή τους εγγυάται τη μέγιστη ακαμψία.

Οι 7 αερόσακοι και το πλήρες Σύστημα Ευστάθειας (ESP), που πλαισιώνεται από πολλά υποσυστήματα, όπως το Σύστημα Ενεργής Προστασίας Ανατροπής (ARP), το Σύστημα Ενίσχυσης Πέδησης (BAS) & το Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης στην Ανηφόρα (HSA), θωρακίζουν την ασφάλεια στο δρόμο.

Επίσης, η «έξυπνη» τετρακίνηση Active AWD με Lock Mode, που συνδυάζεται με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα (multi-link), εξασφαλίζουν απρόσκοπτη εκτός δρόμου κίνηση, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα των οδικών χαρακτηριστικών των μοντέλων...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x