Γαλλία

Τα αστέρια του Championnat παίζουν μπάλα στα κανάλια Novasports!

Συνολικά τέσσερις αγώνες σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση το τριήμερο 30-31/1 και 1/2

Η 23η αγωνιστική της Ligue 1 έρχεται με σημαντικά παιχνίδια στα Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, Σάββατο 31 Ιανουαρίου και Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν, Ναντ – Λιλ, Μαρσέιγ – Εβιάν και Μονακό - Λυών για τη 23η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 21:30 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 17:30 με την ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD του αγώνα Μαρσέιγ - Εβιάν, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, το παιχνίδι Ναντ – Λιλ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Τέλος, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 15:00 θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η αναμέτρηση Μονακό - Λυών σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, 21:30 Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Σάββατο 31 Ιανουαρίου, 17:30 Μαρσέιγ - Εβιάν, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από τα Novasports 2 και Novasports HD
Σάββατο 31 Ιανουαρίου, 21:00 Ναντ - Λιλ, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD
Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, 22:00 Μονακό - Λυών, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x