Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Τα δικαιώματα Ολυμπιακού και η «βόμβα»!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στην Α1 μπάσκετ ανήκουν από τη φετινή σεζόν στπν ΟΤΕ, αλλά στη Nova ...έκατσε η «βόμβα» της ήττας των Πειραιωτών απ' την Κηφισιά.

Καθώς η Nova έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλου του Πρωταθλήματος πλην Ολυμπιακού και ΑΕΚ, μετέδωσε την αναμέτρηση της Κηφισιάς και μέσω του συγκεκριμένου συνδρομητικού οι φίλοι του μπάσκετ είδαν τη μεγάλη έκπληξη.

Η ήττα του Ολυμπιακού έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον, για την συνέχεια της κανονικής περιόδου της Α1, κάτι που ανέβασε τις ...μετοχές των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τόσο της Nova, όσο και αυτών του ΟΤΕ.

Σε ότι αφορά στην δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα μπάσκετ, η Nova θα δείξει Ολυμπιακό και η ΝΕΡΙΤ τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το αντίστροφο απ' εκείνο που συνέβη στην πρεμιέρα.

Μέχρι Τετάρτη για Τσάμπιονς Λιγκ
\\Γράψαμε και την Πέμπτη ότι είναι θέμα χρόνου το κλείσιμο της εκκρεμότητας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ (τριετία 2015-18), στο κομμάτι του ενός αγώνα που θα μεταδίδεται κάθε αγωνιστική Τετάρτη, παράλληλα με τον ΟΤΕ TV.

Και έτσι έχουν τα πράγματα, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι βρισκόμαστε στο στάδιο πριν βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λάβουν χώρα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα (μέχρι Τετάρτη).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x