sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τα δύο πρόσωπα του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics/vids)

«Διπρόσωπος» παρουσιάζεται φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα στο πρωτάθλημα να είναι απογοητευτικές. Αντίθετα, έκανε ρεκόρ στο Champions League! Το sport-fm.gr αναλύει…

Μία από τις πιο «περίεργες» σεζόν του εδώ και πάρα πολλά χρόνια διανύει φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζει δύο πρόσωπα: κακός στο πρωτάθλημα και εξαιρετικός στο Champions League.

inner

Ο διεθνής άσος των «μερένχες» μετά από 18 αγώνες (λόγω τιμωρίας δεν έπαιξε στα τέσσερα πρώτα ματς) στην Primera Division έχει πετύχει μόλις 4 γκολ σε 1156 αγωνιστικά λεπτά, ενώ την ίδια ώρα στο Champions League έχει σκοράρει 9 φορές στους έξι αγώνες της φάσης των ομίλων, με γκολ σε όλες τις αγωνιστικές κάτι που δεν έχει πετύχει κανείς άλλος στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Παράλληλα, ο «CR7» έβαλε την υπογραφή του στους δύο αγώνες που έδωσαν οι Μαδριλένοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη σημαντικού τροπαίου στην πλούσια ιστορία της.



Ο Ρονάλντο δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ρεάλ, στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

inner

Λίγες μέρες αργότερα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Πορτογάλο, όταν αποβλήθηκε στον δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν έσπρωξε τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές από τα επόμενα πέντε ματς της ομάδας του.



Αυτό «επηρέασε» τον Ρονάλντο που έχασε τον αγωνιστικό ρυθμό του και είχε ως συνέπεια να είναι… άφαντος από τους αγώνες της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα όμως κατάφερε να σπάσει ένα μοναδικό ρεκόρ στο Champions League.

Την περσινή σεζόν, αντίστοιχα, ο 33χρονος φορ είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και αναγκάστηκε να χάσει κάποιους από τους πρώτους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μέχρι και την 18η αγωνιστική (είχε χάσει 3 αγώνες λόγω τραυματισμού και είχε μείνει εκτός αποστολής σε έναν) είχε πετύχει 12 γκολ, ενώ στους έξι αγώνες των ομίλων του Champions League είχε σκοράρει μόλις δύο φορές.

inner

Μένει να φανεί αν το προσεχές παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου» θα αποτελέσει την αφετηρία για τον Πορτογάλο να πάρει ξανά τα πάνω του και να μπορέσει να αποδείξει πως δίκαια είναι ο καλύτερος παίκτης (για 5η φορά) στον κόσμο το 2017, σύμφωνα με την FIFA αλλά και την UEFA…

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x