Αγγλία

Τα είπε όλα ο Φέρντιναντ!

Δεν του αρέσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Αφού λοιπόν παραδέχτηκε πως του κόστισε η αποχώρηση από την Γιουνάιτεντ, ο Ρίο Φέρντιναντ δήλωσε έτοιμος να εκπληρώσει το όνειρό του στην ΚΠΡ.

Ενθουσιασμένος από το ότι θα τελειώσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Χάρι Ρέντναπ στην ΚΠΡ ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο 36χρονος αμυντικός, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής τους, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του αλλά και για το ότι ξανασμίγει με τον Ρέντναπ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως όταν ανέλαβε ο Γκιγκς είχε ενημερωθεί πως υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, όμως η έλευση του Λουίς Φαν Χάαλ άλλαξε τα δεδομένα. Πάντως, ο Άγγλος στόπερ δήλωσε πως δεν κρατάει κακία και καταλαβαίνει απόλυτα την απόφαση των «κόκκινων διαβόλων».

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφα. Ο Χάρι δουλεύει πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Περνάω πολύ ωραία εδώ και υπάρχουν καλοί συμπαίκτες στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει ήταν καθοριστικός παράγοντας για να έρθω εδώ με την οικογένειά μου και να δουλέψω με τον Χάρι ξανά. Ο εκπρόσωπός μου μίλησε με πολλούς ανθρώπους, όμως όταν ο Χάρι έκανε το τηλεφώνημα, όλα έγιναν εύκολα. Ξεκίνησα την καριέρα μου υπό τις οδηγίες του στην Γουέστ Χαμ οπότε ήταν ιδανικό το φινάλε για εμένα. Οι συνθήκες εδώ είναι διαφορετικές από αυτές που είχα συνηθίσει και ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση. Παίζω πάντα για να κερδίζω, είτε είναι αγώνας είτε προπόνηση. Πρέπει να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε στην αρχική του τοποθέτηση και εν συνεχεία αναφερόμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε:

«Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολύ εύκολα. Όταν ανέλαβε ο Γκιγκς μου είπε ότι με υπολογίζει για την επόμενη σεζόν, όμως όταν ήρθε ο νέος προπονητής τα πράγματα έγιναν διαφορετικά. Στην Γιουνάιτεντ με ενημέρωσαν και με ευχαρίστησαν. Συμβαίνουν αυτά. Η ομάδα είναι μεγαλύτερη από έναν παίκτη».


Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x