Ψυχαγωγία

Τα… έσπασε το event του ΣΠΟΡ FM για την παρουσίαση του PES 2018 στο Athens Metro Mall! (pics/video)

Ο ΣΠΟΡ FM πήρε το… χειριστήριό του και πήγε Athens Metro Mall για την παρουσίαση του PES 2018! Δείτε όλα όσα έγιναν στο event του Νο. 1 αθλητικού σταθμού -για το Νο. 1 ποδοσφαιράκι!

Για δύο ώρες, από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9) ως τις 2, ο ΣΠΟΡ FM έπαιξε… Pro στο Athens Metro Mall!

Στο event του Νο. 1 αθλητικού ραδιοφώνου για την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου PES 2018, Κώστας Βαϊμάκης και Γιάννης Τσαούσης πήραν τα… χειριστήριά τους και έπαιξαν μεγάλη μπάλα, «φιλοξενώντας» τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γρηγόρη Μάκο, Βαγγέλη Οικονόμου και τους Βασίληδες της ΑΕΚ, Λαμπρόπουλο και Μπάρκα.

Στην παρέα τους, καταρχήν, ήταν η ελληνική φωνή του Pro, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, για να ακολουθήσουν: Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος, αφού τόνισε για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο ότι «τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της ζωής μου», ήταν ιδιαιτέρως… αποκαλυπτικός: «Έπαιζα πολύ PES.

Θυμάμαι, ήταν πολύ καλός ο Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό και γίνονταν μεγάλα ματς. Και ο Κατσουράνης ήταν πολύ καλός. Εγώ έπαιρνα και τον εαυτό μου στο παιχνίδι και τον έκανα αλλαγή (σ.σ. γέλια). Βέβαια, έκανα και τις αλλαγές μου για να με φτιάξω όπως ήθελα. Με έβαζα μπροστά στο 4-4-2, όχι στα πλάγια
»!

Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του ΣΠΟΡ FM, στο Athens Metro Mall, ήρθαν οι δύο άτυχοι Βασίληδες της ΑΕΚ, Λαμπρόπουλος και Μπάρκας, με τον μεν πρώτο να δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη την άνοιξη, και τον δεύτερο να επισημαίνει πως έχει, περίπου, έναν μήνα μπροστά του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο χέρι του.

Η ατάκα του γκολκίπερ της «Ένωσης» για τον Ανέστη, ωστόσο, ήταν αυτή που μας… πέθανε -και την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ! Όσο για τον αμυντικό του «δικεφάλου», αποδείχθηκε… άρρωστος με το Pro!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x