TV

Τα Φιλαράκια ξανά μαζί μετά από χρόνια στο πολυαναμενόμενο... «reunion»

Τις προηγούμενες εβδομάδες οι πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση έκαναν τους φαν της σειράς Friends να ελπίζουν σε νέο επεισόδιο της σειράς- Ωστόσο πρόκειται για αφιέρωμα στον σκηνοθέτη James Burrows

Η φωτογραφία που δημοσίευσε την Κυριακή η Αμερικανίδα ηθοποιός Kaley Cuoco, στη σελίδα της στο Istagram θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και...ιστορική αφού είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που οι David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow και Courteney Cox (πέντε από γνωστά μας «Φιλαράκια») ποζάρουν μαζί για τον φωτογραφικό φακό.

Τη θέση του απόντος Matthew Perry (Τσάντλερ) ανέλαβε να γεμίσει το καστ της άκρως επιτυχημένης κωμωδίας Big Bang Theory, που έχει το εξής κοινό με το «Friends»: την σκηνοθετεί ο ταλαντούχος James Burrows, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες της αμερικανικής τηλεόρασης, όπως το Cheers και το Frasier.

Το καστ των δύο σειρών συναντήθηκε στα γυρίσματα του αφιερώματος προς τιμήν του Burrows, το οποίο πρόκειται να μεταδοθεί τον επόμενο μήνα από την αμερικανική τηλεόραση. Τις προηγούμενες εβδομάδες, οι αποσπασματικές πληροφορίες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με την εκδήλωση έκαναν τους φαν της σειράς Friends να ελπίζουν σε ένα νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς. Ωστόσο, ο David Schwimmer είχε στη συνέχεια ξεκαθαρίσει το τοπίο, λέγοντας ότι, αν και το καστ από τα «Φιλαράκια» θα ξανασυναντιόταν στο πλαίσιο του αφιερώματος, δεν θα υπήρχε νέο επεισόδιο.

Τις δηλώσεις του γνωστού σε όλους μας «Ρος» επιβεβαιώνει η συγκεκριμένη φωτογραφία, που δείχνει ότι το λεγόμενο «reunion» θα περιλαμβάνει ηθοποιούς από όλες τις σειρές του Burrows και δεν θα έχει τη μορφή καινούργιου επεισοδίου της αγαπημένης σειράς.

Τη φωτογραφία ανήρτησε η όμορφη πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory
inner

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x