Δελτία Τύπου

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με τη «Novasports Running Team» έτρεξαν μεγάλα ονόματα του αθλητισμού

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη το Σάββατο 18 Οκτωβρίου. Περισσότεροι από 15.000 αθλητές, ηλικίας 12 έως 92 ετών, εκπροσωπώντας 54 χώρες έσπασαν κάθε ρεκόρ συμμετοχής, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγώνα. Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ. δόθηκε από τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργο Ορφανό, με τη δύση του ήλιου στις 18:45, επί της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης, ενώ ο τερματισμός της κούρσας έγινε μπροστά από το Λευκό Πύργο.

Τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στήριξαν τη διοργάνωση ως media partner, καλύπτοντάς την με πλούσιο ρεπορτάζ μέσα από το Novasports 24 HD, καθώς και από το site www.novasports.gr, ενώ κατέβασαν και τη δική τους ομάδα, τη «Novasports Running Team».

Τη «Novasports Running Team» αποτέλεσαν μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Ολυμπιονίκης στα 100μ., Βούλα Πατουλίδου, η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου, ο Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος τερμάτισε πρώτος από τη ομάδα, και οι παλαίμαχοι διεθνείς μπασκετμπολίστες, Γιάννης Γιαννούλης, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λάπας, Νίκος Παναγιωτίδης και Σωτήρης Νικολαϊδης.

Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Φωτό 1: Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εταιρικής εικόνας της Forthnet, κα. Πέρρυ Τσαγκάρη μαζί με τη "Novasports Running Team".

Φωτό 2: Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εταιρικής εικόνας της Forthnet, κα. Πέρρυ Τσαγκάρη με τους Χρήστο Κωνσταντινίδη, Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Βούλα Πατουλίδου, Τασούλα Κελεσίδου, Λευτέρη Κακιούση, Νίκο Παναγιωτίδη και Γιάννη Λάππα, μέλη της "Novasports Running Team".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x