sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τα κορίτσια της… άμμου αποκαλύπτονται στο sportfm.gr!

Το χειμώνα σάλα, το καλοκαίρι άμμο. Η Εύη Χρήστου και η Αθηνά Σκυθιώτη αγαπούν το βόλεϊ ανεξαρτήτως… καιρού, βάζουν τα μαγιό τους και συστήνονται στο sportfm.gr.

Πέρασαν μαζί την χειμερινή σεζόν, παίζοντας βόλεϊ με την φανέλα του, νεοφώτιστου πέρυσι, Πορφύρα, στην Α1 βόλεϊ γυναικών.

Το καλοκαίρι φόρεσαν τα μαγιό τους και ασχολήθηκαν με την δεύτερη μεγάλη τους αγάπη. Το beach volley.

Η Εύη Χρήστου και η Αθηνά Σκυθιώτη ασχολούνται χρόνια με την… άμμο και μιλούν στον sport-fm.gr για την αγάπη τους στο σπορ.

inner

Η Εύη, ως τακτική «θαμώνας» των Masters και πρώην μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ η Αθηνά, έχοντας κάποιες σημαντικές επιτυχίες στο U18 και το U23. Παρότι περιόρισε τις συμμετοχές της σε τοπικό επίπεδο, επέστρεψε φέτος δριμύτερη στην κορυφαία διοργάνωση στην άμμο.

Το φετινό come back του διδύμου ξεκίνησε σε χαμηλούς τόνους: «Ο αρχικός στόχος ήταν να πατήσουμε άμμο και στη συνέχεια να βρούμε ρυθμό και να δούμε τι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε».

inner

Η χημεία σε μια ομάδα είναι πολύ σημαντική και όπως είπε η Εύη: «Από νωρίς ταιριάξαμε σαν παρέα, κάτι που ήταν ένα βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή στα φετινά τουρνουά».

Η Αθηνά, από τη μεριά της, στάθηκε στο γεγονός ότι η μία συμπληρώνει την άλλη μέσα στο παιχνίδι, παρόλο που «η Εύη δεν χαίρεται και πολύ όταν είναι στο μπλοκ, καθώς δηλώνει αμυντικός!»

inner

Όσο για το beach volley, γενικότερα; Οι δυο τους συμφωνούν ότι το επίπεδο της κορυφαίας διοργάνωσης έχει χάσει την αίγλη του, αφού πραγματοποιούνται όλα κι όλα τρία τουρνουά συν τους τελικούς. Το ταλέντο, όμως, υπάρχει και περιμένει να υπάρξει αξιοποίηση.

Όπως συμφώνησαν οι δύο αθλήτριες, η Ομοσπονδία δεν πραγματοποιεί όσα θα μπορούσε, όμως ευτυχώς υπάρχουν ιδιωτικοί φορείς που αναλαμβάνουν σημαντικές για το άθλημα πρωτοβουλίες, σε μια χώρα που είναι άλλωστε γεμάτη παραλίες. Φυσικά, δεν σταματούν να ευχαριστούν τους χορηγούς τους -τo Clickdelivery, το γυμναστήριο The Brick και τα γυαλιά Uvex- για την στήριξή τους, αφού χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολη η συμμετοχή τους στις διοργανώσεις.

inner

Παρότι το βόλεϊ έχει κυρίαρχη θέση στη ζωή τους, δεν περιορίζονται σ’ αυτό. Η Αθηνά περνά το χρόνο της από τη δουλειά στην προπόνηση και.. αντίστροφα, με τις ώρες που περισσεύουν να μοιράζονται στα αγαπημένα της πρόσωπα.

inner

Η Εύη, από τη μεριά της, άνοιξε φέτος την Ακαδημία «Starbeach Academy» στον Κορυδαλλό (6933180613) για αρχάριους, προχωρημένους, αλλά και παιδιά. Παράλληλα, σπουδάζει στο Παιδαγωγικό, απ’ όπου και φιλοδοξεί να πάρει πτυχίο σύντομα. Της αρέσει να μαγειρεύει για φίλους, να βλέπει ταινίες, να διαβάζει βιβλία και να ακούει μουσική.

inner

inner


*Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Ακάνθους, στο Καλαμάκι.

Φωτογραφίες: Koukoutsi

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x