Stoiximan Super League

Τα λέει με… Μπάγερν και Μπάγερ ο Φύσσας

Σε εφαρμογή μπαίνει το νέο πλάνο του Παναθηναϊκού για δίαυλο επικοινωνίας με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Ταξίδι στην Γερμανία για τον Τάκη Φύσσα που θα μιλήσει με ομόλογούς του σε Μπάγερν και Λεβερκούζεν.

Ξεκινούν τα ταξίδια και οι επαφές για τον Τάκη Φύσσα στο περιθώριο του πλάνου που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός για επικοινωνία με μεγάλες ομάδες, τόσο σε επίπεδο πιθανής συνεργασίας στο μέλλον, όσο και από άποψη πρεστίζ.

Γι’ αυτό λοιπόν την Τρίτη (30/9) ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα μεταβεί στο Γκελζενκίρχεν για να δει το Σάλκε-Μάριμπορ, ενώ μια μέρα αργότερα (την Τετάρτη, 1/10) θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με τη Μπενφίκα, αμφότερες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατά την παραμονή του στην Γερμανία, ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού θα έχει επαφή με τον ομόλογό του στις «ασπιρίνες» Ρούντι Φέλερ, ενώ θα συναντήσει και εκπροσώπους της Μπάγερν Μονάχου, όπου αναμένεται να μιλήσουν για θέματα γύρω απ' το ποδόσφαιρο (οργάνωση, σκάουτινγκ, μεταγραφές) και να ανταλλάξουν απόψεις.

Την Πέμπτη, ο Φύσσας θα ταξιδέψει από Γερμανία για Πορτογαλία, προκειμένου να είναι στο πλάι της ομάδας, στο παιχνίδι με την Εστορίλ, ενώ κατά την παραμονή του στην ιβηρική χώρα θα ‘χει και προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρόεδρο των «αετών» της Λισαβώνας, Λουίς Φελίπε Βιέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x