F1

Τα μάζεψε ο Φέτελ (video)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έσπευσε να τα… μαζέψει μετά τη δυσαρέσκεια που έδειξε όταν δέχτηκε εντολή από το team radio της Red Bull να αφήσει τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να τον περάσει.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δέχτηκε για μία ακόμη φορά φέτος εντολή από τη Red Bull να αφήσει τον ταχύτερο Ντάνιελ Ρικιάρντο να τον περάσει στο Grand Prix της Σανγκάης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, αφού μόλις έλαβε την οδηγία από το team radio ρώτησε τι λάστιχα «φορούσε» ο ομόσταβλός του και όταν τον ενημέρωσαν πως «… άλλαξε πιο αργά από σένα ελαστικά» εκείνος σχολίασε εμφανώς ενοχλημένος «κρίμα».

Έστω και με καθυστέρηση συμμορφώθηκε με την οδηγία της Red Bull και στον απόηχο του αγώνα θέλησε να τα… μαζέψει μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη συμπεριφορά του. «Έκανα στην άκρη όταν κατάλαβα πως η ομάδα είχε διαφορετική στρατηγική για μας. Όταν μου έδωσαν την εντολή ρώτησα για τα ελαστικά του γιατί σε αντίθεση με το Μπαχρέιν είχαμε τα ίδια. Όταν μου είπαν ότι υπάρχει διαφορετική στρατηγική, τον άφησα να περάσει, ενώ διαπίστωσα κι εγώ ότι δεν είχα την επιθυμητή ταχύτητα. Δεν υπήρχε λόγος να κρατώ πίσω τον Ντάνιελ», τόνισε ο Γερμανός πιλότος.

Στη συνέχεια, δε, έκανε την αυτοκριτική του. «Δεν είμαι ακόμη στο σημείο που θέλω με το νέο μονοθέσιο. Ελπίζω να στη συνέχεια να κάνουμε κάποια βήματα παραπάνω προς τη σωστή κατεύθυνση. Η αδυναμία μας δεν είναι στις στροφές, αλλά στις ευθείες», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x